*~Anahi y Dulce Maria Croacia~*
Bok!!
Dobrodošao/la na prvi hrvatski forum o Portiñonu!! Very Happy
Registriraj se i zabavi s nama. Ovdje ćeš naći sve što te zanima o Anahi i Dulce, najnovije vijesti o njima, njihove slike, videje i još mnogo toga Smile
Ne zaboravi prijaviti se u naš službeni fan klub Dulce Maria World Croacia, o kojemu ćeš više informacija saznati u podforumu fan klub.
Besos od Admin Tima


Ovo je prvi hrvatski forum o traumi Portinon, koju cine Anahi i Dulce Maria, kao i forum službenog fan kluba Dulce Maria World Croacia.
 
Početna stranicaPortalCalendarFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 05 vel 2011, 22:12

[You must be registered and logged in to see this image.]
Christopher Uckermann bio je dinamičan i karizmatičan čovjek koji je zaradio milijune i visok društveni položaj u Sidneyu. Mislio je da se sve može kupiti, čak i Dulce.

Dulce Maria ESpinoza bila je lijepa i sofisticirana žena, osim što je bila nasljednica jednog carstva…bolje rečeno, bila je sve što je Chris mogao poželjeti.

Dulce se držala na udaljenosti dok je Chris nije ucijenio da bi je mogao učiniti svojom, tada se oslobodila eksplozivna strast. Njegova ucjena ju je natjerala da postane njegova ljubavnica.

Problem je nastao jer se ovaj zavodnik više nije zadovoljavao vezom bez obaveza.

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 05 vel 2011, 22:12

CAPITULO 1
-Silazim odmah- rekla je Dulce preko telefona.
Nakon toga uzela je večernju torbicu, ključeve i sišla liftom u predvorje gdje ju je čekao njen brat

Christian je imao dvadeset i devet godina, dvije je godine stariji od nje. Bili su jako slični: oboje crvene kose, bijele puti i tamnih očiju. On je bio viši od Dulce, ali normalne visine.
-Vidi ti to-Christian ju je pogledao sa divljenjem
Ona mu je uputila jedan srdačan osmijeh.
-Bratska ljubav, zar ne?

Haljina u crvenim tonovima je oblikovala njenu vitku figuru, tanke naramenice pokazivale su satensku kožu dijagonalno nabori na suknji isticali su prelijepo oblikovane noge
Šal iste boje i diskretan nakit upotpunjavali su cjelinu.

-Senzacionalna si

Dulce ga je primila za ruku

-Idemo osvojiti svojet

Dobrotvorna zabava te večeri bila je prestižan događaj čiji su uzvanici činili dio visokog Sidneyskog društva. Zabava se održavala u plesnoj dvorani jednog poznatog gradskog hotela i bila je jedan od mnogih godišnjih skupova na kojima su prisustvovali Dulce i njen brat, predstavljajući svoga oca.

Prije dvije godine infarkt ga je prisilio da se prijevremeno povuče iz svojih poslovnih aktivnosti i iz društvenog života.

Kada su stigli, uzvanici su se već nalazili u središnjem predvorju i ona je uputila stručan osmijeh poznanicima, zaustavljajući se da pozdravi jednog prijatelja dok je uzimala čašu vode sa ledom sa pladnja koji joj je nudio konobar.

Izvršavanje društvenih obaveza joj je išlo jako dobro, zahvaljujući njenom obrazovanju u privatnim školama. Godina dana u Francuskoj je dodao finoću, eleganciju i blistavost njenoj pripremi za društveni život. Espinose su činili dio elitne grupe i otac je bio jako ponosan na njihov položaj.

Dok je u ranoj dobi Christian pripremljen da uđe u ogromnu tvrtku Espinosa, Dulce se odlučila posvetiti gemologiji i dizajnu nakita nakon što je stekla potrebnu diplomu i vježbala sa jednim priznatim zlatarom.

Trenutno je počela zadobivati dobru profesionalnu reputaciju zbog svoga uglednog posla.

Plesna dvorana je bila predviđena da ugosti tisuću uzvanika i šuškalo se da postoji lista čekanja za otkazivanje u posljednji trenutak.

-Moram sa tobom razgovarati o nečemu

Dulce je pogledala Christiana, promotrila njegov izraz lica i suzdržala se da se ne namršti primijetivši krutost u njegovu pogledu.

-Sada?- upitala bezbrižno
-Kasnije

Nije moglo biti ništa ozbiljno, inače bi spomenuo na putu za zabavu

-Draga, kako si?

Nježan ženski glas dočekao ju je zajedno sa toplim osmijehom kada se okrenula da pozdravi visoku i vitku manekenku koja ju je gledala srdačno.

-Anahi!- uzviknula je sa blistavim osmijehom. Išle su u istu školu, dijelile puno stvari i bile dobre prijateljice. –Dobro sam, ti?

-Sutra letim u Rim, zatim u Milano, a poslije toga u Pariz

Dulce se nasmijala veselo

-Težak život, a?

Anahi se nasmiješila.

-Ali zanimljiv-ustvdila je- Imam spoj sa talijanskim grofom u Rimu. Bogat nasljednik, a osim toga divan

Prekrasne zelene oči su zaiskrile veselo, a Dulce se smijala mičući glavu tamo-vamo.

-Perverzna si

-Ovaj put je ozbiljno. Predstavit će me svojim roditeljima

-Zabavi se

-Hoću, ali u Italiji-izjavila je dok je nježno ljubila Dulcin obraz

-Čuvaj se

-Uvijek se čuvam

Uskoro će se otvoriti vrata salona i uzvanici će zauzeti svoja mjesta. Bit će govora, i nakon toga konobari će poslužiti večeru.

Dulce je bila gladna. Njen ručak se sastojao od jogurta i voća koje je pojela dok je obavljala kućanske obaveze za vikend.

Christian je razgovarao sa jednim čovjekom koji je izgledao kao jedan od njegovih partnera. Dulce je popila gutljaj hladne vode dok se pitala, da li da se pridruži razgovoru.

U tom trenutku, njeni su se osjećaji uzbudili i prešla je pogledom po gostima.

Samo je jedan čovjek mogao učiniti da ona izgubi ravnotežu. Urođeni instinkt? Kako god, to je bila ludost.
U svakom slučaju, bacila je pogled na poznatu kestenjastu glavu i znala je da je njen instinkt pogodio.

Christopher Uckermann. Uspješan poslovni čovjek, jedan od novih bogataša u gradu…i osobna kazna za nju.
Rođen u New Yorku, od roditelja španjolskih imigranata, govorilo se da je živio u niskim četvrtima grada, boreći se da preživi na ulici i da je stekao rano bogatstvo zahvaljujući zakonski sumnjivim sredstvima.

Također se šuškalo da se upuštao u rizike na koje se nijedan razuman čovjek ne bi usudio. I da su mu ti rizici donijeli zavidnu količinu novca.
Udubljena u svoju maštu, primijetila je da se okreće prema njoj, nešto promrmljao svome sugovorniku, a zatim se približio

-Dulce
Njegov glas nizak, dubok i skoro bez naglaska, imao je moć da joj prouzrokuje trnce po leđima.

Bio je visok, atletski građen, maslinasti ten, kosa kestenjasta, oči skoro crne i izazovne usne.
Usta koja je su hrabro kušala njena na dan kada je, protiv svoga oca, nagovorila Christiana da je povede na zabavu.

Imala je šesnaest godina i poludjele hormone. Osjećaj zabranjenog zajedno sa željom da se igra da je starija pretvorilo se u opasnu kombinaciju. Brat okupiran svojim stvarima, čaša vina viška, mladić koji ju je pokušavao odvesti lošim putem…i lako je mogla izgubiti razum.

Spasila se jer se u tom trenutku umiješao Christopher Uckermann, pojavio se iz ničega, riješio je stvari, i zatim ju precizno naučio čega se treba čuvati kada odluči bezbrižno koketirati. Kasnije, nazvala je brata i nekoliko minuta poslije ih je odvezao doma u Christianovom autu.
Prošlo je dvanaest godina od te strašne epizode, od kojih je deset Christopher proveo u New Yorku zarađujući bogatstvo.

Bez obzira na to, ona je još uvijek u sjećanju čuvala živu uspomenu na poljubac koji joj je dao.
U Christopheru Uckermannu miješala se određena divljina sa očitom senzualnošću. Opasna kombinacija koja je privlačila žene od petnaest do pedeset godina.
Sa jedva dvadeset pet godina Christopher Uckermann je već bio neizmjerno bogat čovjek.
Vratio se u Australiju prije godinu dana i vrlo brzo je postao jedan od najvažnijih članova visokog društva u Sidneyu.

Često je primao pozivnice za sva poznata društvena okupljanja koja su se održavala u gradu. Bio je izbirljiv u prihvaćanju, ali su njegove donacije za dobrotvorna djela bile legendarne.
Brat i sestra Espinosa su također bili redovni na tim dobrotvornim zabavama, kao predstavnici bolesnog oca. To je ona uvijek rado prihvaćala i uvijek sa velikom ljubaznošću.

Samo je ona znala kakav je učinak Christopher imao na nju. Nitko nije mogao primijetiti njen ubrzani puls i čvor u trbuhu pri njegovom prisutstvu, ni kako joj krv u venama uzavre od samo jednog pogleda na njegova senzualna usta, prisjećajući se kako su jednom te usne posjedovale njene.
Jedanaest godina. Poljubac još uvijek tako živ. Poljubac koji se pretvorio u mjerilo za druge poljupce koje je dobila u tim godinama. Ali nijedan nije bio kao tak, iako se ona trudila uvjeriti samu sebe da je to samo varka njenog sjećanja.

Ponekad je mislila kako će prihvatiti jednu od njegovih pozivnica da zadovolji svoju znatiželju. Ali uvijek nešto, kao neko urođeno prepoznavanje opasnosti, sprječavalo ju je. Christopherove pozivnice i njena uzastopna odbijanja pretvorili su se u vrsti neke ugodne igre koju su oboje prihvaćali.

Ponekad se pitala što bi učinio Christopher kad bi ga jednom iznenadila, prihvaćajući njegov poziv.

-Christopher-pozdravila je Dulce u isto vrijeme mu je staloženo uzvratila njegov brzi pogled.

-Christian-Pozdravio je Christopher. Na sekundu, ona je pomislila da je primjetila upozoravajući nijemi znak među muškarcima, ali je onda isključila tu pomisao, vjerujući da je to samo umislila. –Izgleda da će okupljanje biti pravi uspjeh, ne mislite li tako?
Zabava se te večeri održavala u čast završetka skupljanja sredstava za nabavku opreme potrebne za jednu prostoriju posebnu u pedijatrijskoj bolnici u gradu.

Bez sumnje, tu je bilo puno uzvanika sa interesom da sudjeluju u dobrotvornom radu.
Bez obzira, velikoj većini tu se radilo samo o društvenom susretu u kojem se žene natječu u glamuru pokušavajući nadmašiti ostale sa svojim dizajnerskim haljinama i skupim nakitom, dok su muškarci iskorištavali to vrijeme da sklapaju poslove pod izlikom da pridonose društvu.
Christopher Uckermann nije lako ulazio u nijednu od tih kategorija, a ona nije ni htjela da ga kategorizira. Štoviše, radila je što je mogla da se pretvara da ne postoji, usprkos Christopherovim pokušajima da je uvjeri u suprotno.

On je mogao imati svaku ženu koju je htio. I vjerojatno je i imao. Njegove fotografije su se pojavljivale na društvenim stranicama brojnih novina i časopisa, neizbježno sa nekom senzacionalnom ženom prilijepljenom uz njega.
Bio je čovjek koji je izazivao poštovanje i divljenje u Sali za sastanke i osim toga, kako se nagađalo, posjedovao je talent za izluditi ženu u spavaćoj sobi.

Neke žene su nadmašile same sebe u izazovu da ga prpitomi, a da ih nije bilo puno briga koliko će trajati to iskustvo. Ali Dulce nije bila jedna od njih. Samo bi se luđak usudio izazvati vraga, a da se ne opeče.

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 05 vel 2011, 22:12

CAPITULO 2

-Ispričajte me, moram pozdraviti nekoga – rekla je

Jako izlizana fraza, ali istinita. Uvijek je bilo prijatelja koje treba pozdraviti da pobjegne od njegovog prisutstva

Iako je Christian napravio potez neodobravanja, Christopher je samo kimnuo glavom. To joj nije uopće pomoglo jer je mogla osjetiti tamne oči zagledane u njena leđa dok se udaljavala.

„Moraš ga preboljeti“, rekla je sama sebi prije nego se uklopila u razgovor sa jednom grupom prijatelja.

Malo kasnije, Christian joj se pridružio.

-Nije bilo razloga da nestaneš – rekao je neodobravajućim tonom.

-Christopher Uckermann je možda poklon za oči, ali nije moj tip

-Ne?

-Ne – rekla je sa osmijehom koji je nastojala održati na usnama dok se približavala stolu koji im je bio namijenjen. – Znaš li tko će sjediti sa nama? – upitala je laganim glasom dok se smještala na jedno od četiri prazna mjesta i u isto vrijeme pozdravljala drugih šest uzvanika koji su već sjedili

-Već ste ovdje

Dulce je podigla pogled…i zaledila se.


Christopher Uckermann, u društvu Victorie Vandernoot, manekenkom jako poznatom u područjima visokog društva.

Ne! Tihi vrisak se prolomio u njenoj glavi.

Već je bilo previše prihvatiti njegovo prisutstvo i razgovarati s njim nekolike minute, ali dijeliti stol s njim tijekom cijelog okupljanja bilo je previše.

Da to nije organizirao Christian? Dulce je željela dreknuti na njega i pitati ga zašto. ali nije to mogla učiniti, da ne privuče pažnju ostalih.

Ako Christopher sjedne pokraj nje, počet će vrištati.

I naravno da je to učinio.

Dulce je promrmljala kratak pozdrav sa blagim i prijetvornim osmijehom.

Bila je jako sretna njegove blizine, blagog mirisa njegove odjeće i njegovog ekskluzivnog muškog parfema.

Ipak, to je bio isti čovjek, njegova snažna muškost I primitivna snaga, kojom je isijavao, što je bjesnilo u njenim osjetilima.

Utješila se misleći kako će to biti samo na nekoliko sati. Sve što je trebalo učiniti jest popiti malo vina, pojesti tri obavezna jela i ljubazno razgovarati. Sigurno je ona to mogla.

Bez obzira, njen živčani sustav je bio uznemiren sa svakim njegovim pokretom.

-Još vode?

Napunio je Victorijinu čašu i tada je ponudio da napuni i njenu

-Ne, hvala

Njena čaša je bila poluprazna, ali neće dopustiti da je on usluži

Je li primijetio njenu reakciju? Vjerojatno. Christopher je bio previše lukav da ne primjeti da njena nepodnošljiva ljubaznost pokazuje da ne želi ništa od njega.

Nekoliko uniformiranih konobara je poslužilo prvo jelo sa profesionalnom efikasnošću, a ona, sad već bez apetita, počela je pomjerati sa vilicom umjetnički predstavljeno jelo.

-Ne voliš morske plodove? – upitao je Christopher blago se zabavljajući, sa svojim karakterističnim tonom. Ona ga je pogledala sa poštivanjem, skoro je htjela zanijekati pa da vidi što će nakon toga uraditi, iako je pogađala. Vjerojatno bi zvao konobara i inzistirao da joj promijene jelo. – da, sviđa ti se

Potvrdan odgovor ju je iznenadio

-Imaš moć da čitaš misli? – upitala je, namjerno šireći svoje oči.

-To je jedan od mojih talenata – odgovorio je Christopher sa blagim osmijehom

Dulce nije htjela komentirati i namjerno se koncentrirala na sadržaj svoga tanjura, iako je , al nije mogla biti sigurna, čula slabo i promuklo smijanje.

On je bio najnepodnošljiviji i najiritantniji čovjek kojeg je upoznala. Ali se nije usudila zapitati se zašto. barem je to uvijek govorila sama sebi kad bi Christopherov lik ovladao njenim mislima…prečesto za njen mentalni mir.

Bilo je nemoguće pobjeći tome čovjeku. Uvijek je bio tu, prisutan konstantno u komunikaciji, slavljenju nekog uspješnog poslovnog ugovora ili osvajajući neku poznatu žensku ličnost na nekom društvenom okupljanju.

Christian je često spominjao poslovnog magnata sa skoro smjernim tonom.

Te večeri Christopher Uckermann je odlučio upasti u svoj poslovni prostor i njegova manipulacija je kontrirala njoj, mrzila ga je jer ju je izabrao za predmet svoje zabave.

Dulce je popila gutljaj vina i namjerno počela čavrljati sa Christianom. Naravno, kada je konobar odnio tanjure već je izgubila nit razgovora.

-Ako sam dobro shvatio, tvoje područje je gemologija

-Kratki razgovori, pravi interes ili pokušaj da se riješiš dosade?

-Recimo da je ovo drugo

.Drago kamenje koje se nalazi na miniranom polju i nesistematske potrage na već istraženim terenima su najskuplji. Za dizajnera nakita ugodnije je raditi tu vrstu dragulja jer se u njoj cijeni razvoj prirode. Sjeći dragulje na način na koji se može izvući najviše njene ljepote pretvori se u osobni izazov za profesionalca koji pokušava da dizajn i nabori odražavaju optimalni potencijal dragulja.

Kompletan studij gemologije doveo ju je do toga da osjeti pravu strast prema dizajnu nakita.

Christopher je promatrao način na koji su se njena usta razniježila i njen osmijeh zablistao. I osjetio je još veće zanimanje za tu ženu.

-Ne voliš baš sintetičko kamenje ili bižuteriju?

-Vrlo su popularni i imaju dobro tržište

On je zadržao njen pogled.

-To ne odgovara na moje pitanje - rekao je u isto vrijeme dok je prolazio prstom preko osjetljivog nakita sa dijamantom koji je blista ne njenom vratu - Ti si ga napravila?

To je bilo retoričko pitanje jer se posvetio istraživanju Dulcinih dizajnova bez njenog znanja i svaki djelić mu je bio poznat.

Ona se začudila osjetivši dodir na svome grlu i mrzila je taj gest bliskosti, gotovo koliko i rastuću toplinu koja joj je potekla venama.

Kad bi mogla, bacila bi mu u lice led iz svoje čaše. Ali ipak, morala je mirno odgovoriti

-Da, jeste

Žena bi se mogla izgubiti u tami toga dubokog pogleda koji je izražavao toplu senzualnost i obećanje na beskrajna uživanja.

-Večeraj sa mnom sutra

-Obavezan poziv? - automatski je upitala - Ne, hvala

Christopher je poslao osmijeh

-Obavezno odbijanje? Jer sutra moraš oprati kosu?

-Mogu reći i nešto originalnije

-Ne želiš promijentiti mišljenje?

Dulce mu je uputila smiren osmijeh

-Koji dio negacije ne razumiješ?

Christopher joj je opet napunio čašu vodom. Rukav jakne okrznuo je Dulcinu ruku i trbuh joj se okrenuo.

U tom trenutku, konobari su počeli služiti glavno jelo i ona je popila gutljaj vina da smiri živce. Bila je svjesna svakog Christopherovog pokreta, svjesna njegove moći ispod finog Armanijevog odijela i opasne aure koju je pokazivao bez imalo napora.

Još dva sata, možda tri. Onda će se moći ispričati i otići. Ako Christian bude htio ostati, uzet će taxi.

Dulce je mirno udahnula i pogledala sadržaj svoga tanjura. Istina da je jelo imalo ukusan izgled, ali njen apetit je nestao.

Malo kasnije, nakon uobičajenih govora, poslužili su desert i kavu.

Na njeno iznenađenje, Christian je iskazao želju da odu zbog glavoblje. Dulce se odmah ustala, ljubazno se pozdravila sa prisutnima za svojim stolom, i otišla sa svojim bratom u predvorje.

-Jesi li dobro? - upitala je. Christian je bio blijed, previše blijed, ona se namrštila dok su se uputili prema liftu. -Glavobolja? Hoćeš da ja vozim? - opet je upitala u isto vrijeme je ispružila ruku dok je iz džepa vadio ključeve auta.

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 05 vel 2011, 22:13

Nekoliko minuta poslije, Dulce je sjela za volan i ubrzo se uvukla u protok prometa. Bila je prelijepa noć, sa svježim povjetarcem koji je najavljivao proljeće.

Dok je išla putem za Double Bay mislila je kako će za petnaest ili dvadeset minuta biti kod kuće, skinuti haljinu, šminku i ići u krevet.

-Moramo razgovarati

Dulce je svome bratu uputila brzinski pogled.

-Ne može čekati do sutra?

-Ne

Taj izraz tišine nije bio svojstven za njega

-Nešto nije u redu?

-Parkiraj na ulazu za goste - zamolio je Christian kad su došli do zgrade u kojoj je živjela Dulce.

-Hoćeš ući?

-Ili ću ući ili ćemo razgovarati u autu - rekao je Christian dok je otvarao vrata od auta.

Dulce je ubacila svoju sigurnosnu karticu da uđe u zgradu. Kad su bili u predvorju, pozvala je lift.

-Nadam se da nam neće oduzeti puno vremena – preduhitrila ga je dok ga je uvodila u stan - U redu, pucaj - rekla je poslije gledajući ga u oči.

Christian je zatvorio oči, opet ih je otvorio i prešao rukom po kosi.

-Nije lako. Vidi, tvrtka ima problema. Velikih financijskih problema. Tata bi umro da zna kako je ozbiljna situacija.

Dulce je osjetila da joj se srce ledi.

-O čemu dovraga pričaš?

-Espinosa SA je na rubu bankrota.

-Što? Kako?

Christian je izgledao uništen.

-Loš pravac, loši poslovi, neispunjavanje ugovora. Problemi sa osobljem. Nazovi to kako hoćeš, ali tako je.

Ona je obožavala svoga oca, ali Christian nije bio sin kojeg je Alexander trebao. Nije posjedovao talenat ni potrebne sposobnosti da vodi Espinosa SA. Otac je mislio da će Christian uspješno voditi tvrtku. Ali izgleda da mu je to bila propast.

-Kakva je točno situacija?

Christian je napravio grimasu i uputio joj očajan pogled.

-Najgora. Išao sam po bankama, fianncijskim tvrtkama; tražio sam neovisnog ASESORIA, na kraju krajeva. Dobro, ostaju dvije mogućnostu. Ili će tvrtka biti uklonjena ili će se prihvatiti uvijetna ponuda

-I je li ta ponuda zakonita?

-Da, jedan ulagač je spreman uložiti potrebna sredstva, ja bih ostao na funkciji izvršnog članstva,a on bi uveo svoju profesionalnu ekipu, dijelili bi upravu i dobivali bi pola zarade.

-Pretpostavljam da si se posavjetovao sa dobrim odvjetnicima

-Uvjeravam te da je to jedina mogućnost koja nam je ostala. A onda se nameće pitanje uvijeta.

-I koji je?

Christian je oklijevao, duboko udahnuo i izdahnuo zrak

-Ti.

Dulce se blijedo namrštila.

-Ugovor nema nikakve veze sa mnom

-Ima veze

Kao u salgalici, djelovi su se počeli slagati u glavi njegove sestre

-Tko je ponudio? ...Bože sveti, nije moguće...

-Da, Christopher Uckermann

Dulcin šok i nevjerica pretvorili su se u srdžbu.

-Ne govoriš ozbiljno

Christian je duboko udahnuo

-Jako sam ozbiljan – rekao je, tmurno.

-Čekaj da shvatim, Christopher Uckermann pokušava od ovoga napraviti osobno pitanje?

-Bez tebe, nema ugovora. Sutra će raspraviti s tobom. Želi da prihvatiš njegov poziv na večeru.

-Nek ide dovraga!!

-Dulce – rekao je Christian, sa sivkastim licem– Želiš da Alexander doživi još jedan srčani udar?

Njegove riječi su zaledile Dulce. Liječnici su ih upozorili da bi još jedan infarkt mogao biti fatalan.

Htjela ga je pitati zašto je dopustio da situacija dođe do toga. Ali prigovori nisu ničemu služili.

-Želim dokaze – njene riječi su bile hladne i kontrolirane – Činjenice – dodala je dok je promatrala Christianovu zbunjenost – Trebam znati svako kako i svako zašto i znati dokle su stvarno došle stvari.

-Ne vjeruješ mi?

-Moram se duboko upoznati sa situacijom prije nego se suočim sa Christopherom Uckermannom

Christian je još više problijedio.

-Suočiš?

-Jako griješi ako misli da ću pokorno prihvatiti to što mu je prošlo glavom

-Znaš li ti s kim imaš posla?

-Mislim da je vrijeme da Christopher Uckermann sazna s kim on ima posla – odgovorila je dok je ruke stavila na sljepoočnice da ublaži povećanu glavobolju.

-Dulce…

-Možemo li ovaj razgovor odložiti do sutra? Zajedno ćemo ručati i onda pregledati dokumente

-Dogovoreno

Dulce ga je odvela do vrata. Zatim se razodjenula, skinula šminku, uvukla se u krevet i cijelu vječnost gledala u strop.

Sljedeće jutro, gimnastika, a zatim i bazen malo su olakšali njenu napetost.

Nešto kasnije, obukla je traperice, opupteni top i otišla u kuhinju pripremiti jelo.
Christian je stigao u dvanaest.

-Nešto jako dobro miriše

-Laskanje te neće nikud odvesti

Ručak se sastojao od tjestenine morskim plodovima i svježe salate.

-Prvo ćemo jesti, a onda ćemo razgovarati o poslu, može?

Po Christianovom izrazu, bilo je očito da se nije osjećao bolje nego ona i da je spavao toliko malo koliko i njegova sestra.

-Tata nas očekuje na večeri

Tjedno sastajanje sa ocem bila je obiteljska tradicija koju su uvijek održavali. Iako se Dulce nije dobro osjećala, pretvarajući se pred njim. Istina je bila da joj je otac bolestan, ali nije ga bilo lako prevariti.

Tijekom ručka razgovarali su o svemu osim o Espinosa SA i tek kad u oprali suđe, Dulce je pokazala Christianovu fasciklu.

-Želiš da počnemo? – rekla je

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 05 vel 2011, 22:13

Capitulo 4


Situacija je bila gora, puno gora nego što je predviđala, mislila je Dulce dok je ispitivala pažljivo dokumente koji su jasno pokazivali da Espinosa SA na rubu propasti.

Vizija ujedinjenja računovodstva u vezi trenutne situacije tvrtke bila je neponitna i neupitna.

-Padaju mi na pamet razna pitanja – počela je govoriti, ali je onda odabrala samo jedno – Zašto si dogodio da stvari postanu ovako loše?

Christian je prošao prstima kroz kosu.

-Očekivao sam da ću dobiti još ugovora koji bi sigurno poboljšali situaciju – Dulce je proklinjala Christophera Uckermanna i skoro da je uključila i Christiana u proklinjanje.

-Posao se ne može osnivati na nadama

Trebala im je čvrsta ruka koja će držati uzde poslova. Preuzeti kontrolu i donositi ispravne odluke.

„Čovjek kao Christopher Uckermann“, rekao je njen unutarnji glas.

Spajanje tvrtki imalo je smisla, kako je Christian točno ocijenio, to je bila jedina prilika da se Espinosa SA spasi.

-Hoćeš da nazovem Christophera i da mu kažem da si prihvatila njegov poziv na večeru?

-Ne – rekla je dok je ustajala na noge – Moram raditi sat – dva na računalu prije večere sa tatom – dodala je dok ga je pratila do vrata – Vidimo se tamo.

-Može – rekao je Christian sa neugodnim osmijehom – Hvala

-Na čemu? Na ručku?

-I na tome

Bilo je prošlo pet kad je Dulce prešla vila Alexandera Espinose, sa elektronskim vratima koja su čuvala sjaj.

Postavili su unutarnji lift da bi olakšali pristup višim katovima. Osim toga tu je bila i jedna kućna pomoćnica i Silvia, bolničarka, i boje su živjele u kući-

Dulce je pozvonila, a zatim koristeći svoj ključ ušla u predvorje sa podom od mramornih pločica.

Slamalo joj se srce svaki put kad bi posjećivala čovjeka koji je nekad bio jako snažan, a sada osuđen na ovo krhko stanje.

Te večeri je izgledao slabiji nego inače, njegova teškoća kretanja je bila vidljivija u odnosu na prošli tjedan, i sa slabijim apetitom nego ikad.

Dulce ga je pogledala i poželjela zaplakati. Christian je izgledao jednako pogođen. Obojema je bilo jako teško zadržati smiren privid.

Ne, neće dopustiti da nitko poremeti Alexandera. Ni Christian, ni Christopher Uckermann, obećala si je Dulce dok je vozila nazad kući.

Te je večeri teško zaspala i kasno se digla sljedeći dan. Tako da se morala požuriti da stigne na vrijeme u ured toga magnata.

Naći se s njim je bio prioritet, i odlučila je izazvati ga u njegovom uredu radije nego na nekoj društvenoj večeri.

Uckermann Corporation bila je smještena na jednom od najviših katova u jednom neboderu.

Sa ljutitom odlukom Dulce je prošla vratima prema recepciji.

-Christopher Uckermann – rekla je čvrstim i autoritativnim glasom.

-Gospodin Uckermann je na sastanku i nije zakazao nikoga za ovo popodne.

-Zovite ga i recite mu da ga Dulce Maria Espinosa želi vidjeti.

-Rekli su mi da ne prosljeđujem pozive

-Zovite njegovu tajnicu

Jako brzo se pojavila tajnica.

-Molim vas obavijestite Christophera Uckermanna da ga želim vidjeti

-Rekli su mi da poslužim piće i kanape u pet – odgovorila je učinkovita tajnica – Tada ću mu reći da ga čekate

To je bila mala pobjeda, ali ipak pobjeda.

-Hvala.

Provela je pola sata čitajući elegantne aktualne časopise koji su jako malo olakšali njenu nervoznu napetost.

Kad je osoblje počelo odlaziti, tajnica se pojavila na recepciji.

-Molim vas, slijedite me – rekla je. Nekoliko minuta kasnije uvela ju je u luksuzni apartman – Sjednite. Uskoro će vas primiti gospodin Uckermann.

Nakon pola sata čekanja, kad su je napetost i bijes tjerali da ode, otvorila su se vrata i Christopher je ušao u sobu.

Dulce – rekao je dok je ona ustajala da ne bude u nepovoljnom položaju pred njim – Žao mi je što si me čekala – dodao je dok se kretao prema prozoru koji je pokrivao cijeli zid, leđima prema izuzetnom pogledu na luku i sa jednom rukom u džepu hlača.

Iako je Dulcin izraz lica bio smiren, njene oči su bile mračne od srdžbe.

-Stvarno? Pretpostavljam da je i ovo čekanje dio tvoje igre

-Zbog toga sam predložio da zajedno večeramo.

-Ne želim dijeliti ništa sa tobom. I sada razgovarajmo o poslu, može? – rekla je pokazujući mu debelu fasciklu – Imam ovdje kopiju tvoje ponude. Sve izgleda u redu.

-Izgledaš iznenađeno

Dulce mu je uputila mračan pogled.

-Sumnjam da me bilo šta što uradiš može iznenaditi

-Pretpostavljam da ti je Christian rekao da je dogovor povezan sa jednim uvjetom.

Dulcine oči su zablistale od bijesa.

-Rekao je da je nešto osobno. Objasni

-Dvije noći i jedan vikend s tobom.

Dulce je osjetila kako ju je neka tajanstvena sila natjerala da poleti prema najbližem zidu.

-Ovo je glupost – na kraju je rekla

-Zovi to kako hoćeš

Trebalo joj je nekoliko sekundi da povrati glas

-Zašto?

-Pa recimo da se zabavim?

-Mogla sam pretpostaviti

To je bila njegova osveta za sve pozive koje je ona odbila? Onda je mogla to učiniti. Ali sada je odbijanje imalo previše opasne posljedice. Je li imala dovoljno snage da uništi svoga oca i tvrtku kojoj je posvetio svoj život?

-Ulaganje od dvadeset tri milijuna dolara, odlučeno protiv svih mudrih savjeta, zaslužuje bonus, zar ne misliš tako?

Ni ne misleći na posljedice bacila je na njega prvo što joj je došlo pod ruku, ali tako loše da je on uhvatio u zraku i stavio na stol.

-Tko misliš da si? – pitala je Dulce sa promuklim glasom koji nije izgledao kao njen.

-Savjetujem ti da pažljivo promisliš prije nego što uradiš još jednu ovakvu glupost – Christopher ju je upozorio tonom nježnim kao svila.

Dulcine oči su izbacile blistave plave iskre.

-Što si očekivao? Da ću ti se baciti u naručje da ti izrazim vječnu zahvalnost?

Srećom, nije osjetio iskru humora u mračnom pogledu

-Očekivao sam određeni otpor

-Shvaćaš li da bih te mogla tužiti zbog prisile?

-Mogla bi pokušati

-Samo da tvoja ekipa odvjetnika konstantira da se radilo o nesporazumu, a ti povučeš sredstva za financijsko spašavanje?

-Točno to

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   ned 06 vel 2011, 01:46

Capitulo 5


-Emocionalna ucjena je odvratna taktika

-To je jedna od tolikih poslovnih sredstava – ispravio ju je Christopher, i u tom trenutku ona ga je mrzila više nego što je mislila da može nekoga mrziti

-Ne – rekla je Dulce odlučno

-Nisi u položaju da pregovaraš

-Nisam na prodaju – izjavila je Dulce dostojanstveno

-Sve ima cijenu

-U to vjeruješ?

-Sumnjaš?

-Onda je ugovor već gotov, ne misliš?

Dulce se pokušavala smiriti dok je namještala pojas torbe na ramenu i išla prema vratima

Prokleti Christian. I prokleta cijela ova stvar.

-Ima još nešto. – Dulce je prepoznala ton prijetnje ispod njegovog uobičajenog glasa – Radi se o Christianovoj homoseksualnosti.

Nije bilo moguće da Christopher Uckermann to zna. Nitko nije znao, osim Christiana, njegovog partnera i nje.

Dulce je osjetila da je obuzima panika pri pomisli da bi njen otac mogao saznati.

-Mrzim te – riječi su izašle sa njenih usana sa drhtavim bijesom

Christopher je nagnuo glavu dok je promatrao njene blijede frakcije i grč poraza koji je promijenio njen izraz lica.

-U ovom trenutku vjerujem da mrziš

Christopher je pobijedio i oboje su to znali. Samo je jednu stvar ona mogla očekivati...njegovu šutnju.

-Imaš moju riječ – rekao je Christopher smireno, kao da joj je pogodio misli.

-Zbog čega bih ti trebala biti jako zahvalna, zar ne?

On nije odgovorio.

-Zašto ne sjedneš? – predložio je dok se približavao malenom baru. Izvadio je iz frižidera bocu vode, napunio čašu i stavio joj u ruku.

Zatim se približio stolu i naslonio jedan bok na rub.

-Da ponovno počnemo?

-Slušam te

Je li primjećivao njen ranjivi izgled? Iznenađene tamne oči gledale su ga, zarobljene.

Christopher se sjetio njenog ukusa od onda, njenog mirisa, nježnog i izazovnog odgovora. Htio je utisnuti svoj znak na njoj, i ne znajući točan motiv. Možda zbog želje da je šokira, da je kazni? Ili da joj da lekciju da se pripazi muškaraca čija je primarna potreba seks?

Ali, usprkos tome, ona je u njemu ostavila trajnu uspomenu, koja je neočekivano uznemirila njegov duh i njegovu anatomiju. Izazovna adolescentica, nesvjesna svoje ženske moći. Christopher se pitao kako bi reagirala da je on iskoristio njenu mladost.

Djevojčice od šesnaest godina ne koriste razum. Osobito kad je ta određena cura, od šesnaest godina. Obožavana kćerka jednog od industrijskih magnata u Sidneyu.

Brat, dvije godine stariji od nje, trebao je bolje razmisliti prije nego ju je odveo na zabavu gdje je obilje alkohola i droge. Treba se o tome razmisliti prije nego odvedeš sestru na zabavu.

Christopher je imao malo veza. Uživao je u ženama uzimajući ono što su mu one rado nudile bez volje da održava stabilne veze.

A što se tiče obaveza…u njegovom životu nije postojala žena koju je htio samo za sebe. Vječna ljubav je bila mit.

Tijekom prošle godine samo je jedna žena uznemirila njegova osjetila, iako je ona prezrela sve njegove pozive i morao se zadovoljavati sa kratkim pozdravima kad su se nalazili na nekim društvenim skupovima…Dulce.

Sve do ovog trenutka.

-Čim se zadovolji naš privatni dogovor potpisat ću dokumente za prijenos sredstava

-A kad misliš početi naš „ osobni dogovor“? – upitala je ona

-Reklo bi se da misliš da je seks sa mnom kazna

-Tvoj ego je sigurno pretjeran ako misliš da će mi to biti zadovoljstvo

-Hrabre riječi za nekoga tko ignorira kakav sam ljubavnik

Instinkt je upozorio Dulce da se suočava sa iskusnim čovjekom. Vidjela je to u njegovom mračnom pogledu... u samouvjerenju koje posjeduje čovjek jako oprečan željama žena.

-Vidi...

-U srijedu prisustvujem jednoj večeri. Doći ću po tebe u šest i pol. Ponesi neseser sa svime što ćeš trebati za noć.

Histeričan smijeh se rodio i umro u Dulcinom grlu.

Tako brzo? Dobro, barem će tako prva noć napokon završiti. Onda joj ostane još jedna i jedan vikend.

-A druge noći?

Bože sveti, kako joj je glas mogao zvučati tako smireno?

-Subota i sljedeći vikend. Milijun dolara će biti poslano na račun Espinosa SA nakon svake večeri koju provedeš sa mnom. A od sljedećeg ponedjeljka platit će se svi dugovi povjerilacima.

-Uvjet koji izgleda tako suptilno izložen u dokumentu ne nudi mi nikakvo povjerenje. Kako mi možeš garantirati da nećeš povući svoju ponudu navodeći da uvjet nije ispunjen na tvoje potpuno zadovoljstvo?

-Imaš moju riječ

-Žao mi je, ali to nije dovoljno

-Ne vjeruješ mi?

-Ne

-Što onda želiš?

-Dokument u kojem će stajati detalji tih noći u tvojoj tvrtci, da neće proći više od dvanaest sati, i da se osiguram da tvoj dio dogovora neće biti uvjetovan mojim seksualnim ponašanjem za to vrijeme. Originalni dokument će se uništiti kad položiš novac na račun Espinosa SA.

Kasnije, Dulce je promatrala kako izriče dokument na prijenosnom računalu, printa ga u duplo, potpisuje i nakon toga ga održava.

Dobro, ugovor nije realiziran pred bilježnikom, iako je to bilo bolje do svega.

Nakon toga, Christopher Uckermann odveo ju je u predvorje i pozvao lift.

-U srijedu u šest i pol

-Ne mogu reći da te bilo zadovoljstvo vidjeti – komentirala je Dulce dok je pritiskala dugme za spuštanje.

Dvije noći kasnije, Dulce je pila odličan šampanjac u omamljivom predvorju vile elegantnog sektora Rose Bay.

Uzvanici, neki poznanici, su miješali među njima i razgovor je tekao lako. Ipak, usprkos večeri i uzvanicima, ništa je se nije dojmilo toliko, kao prisustvo čovjeka koji je bio kraj nje.

Christopher Uckermann odiše glamurom, zahtjeva interes i previše senzualne kemije sa duševni mir bilo koje žene. Posebno za njen mir, tako da se njena nervozna napetost povećavala svake minute.

Nije se htjela nalaziti ondje. Posebice, nije željela da je povežu na bilo koji način sa Christopherom Uckermannom.

Ipak, bila je vezana za njega, zarobljena nevidljivim vezama i sat je išao prema trenutku kada će biti nasamo.

-Još šampanjca? – upitao je Christopher dok joj je pokazivao na praznu čašu koju je imala u ruci.

Bio je preblizu da bi joj bilo ugodno. Bila je previše svjesna njegove prisutnosti, njegovog finog odijela, mirisa njegovog ekskluzivnog muškog parfema i čovjeka ispod te sofisticirane vanjštine.
-Ne, hvala . odgovorila je kratko.

Bila je dovoljna jedna čaša. Noć je bila mlada, ubrzo će poslužiti večeru, i ona je previše cijenila svoju društvenu reputaciju i svoje samopoštovanje da bi sljedeće sate provela u alkoholnoj izmaglici.

Izbor odjeće nije bio lak. Nakon odbacivanja mnogih, na kraju se odlučila za haljinu od crvene svile slojevito rezanu i sa nježno ogrnutim dekolteom i tankim naramenicama na ramenima.

Blaga šminka je naglašavala oči, a kosa je bila svezana u punđu na potiljku. Na vratu je blistala ogrlica sa lancima međusobno povezanima sa odgovarajućim naušnicama.

Priprema putnog nesesera bila je jednostavna. Stavila je nešto odjeće i toaletne proizvode. Neseser koji je Christopher stavio u prtljažnik svoga auta kad je ona sišla u predvorje.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   ned 06 vel 2011, 21:50

Capitulo 6


Nije bilo manifestiranog pozdrava od njega. Nije je ni pokušao dodirnuti kad je ušla u elegantni Aston Martin.

Tijekom kratke vožnje prema kući njihovih domaćina razgovor je bio kratak…vjerojatno monotonih Dulcinih odgovora.

Što je očekivao? Da se smiješka, smije i pravi kao da je to spoj? On ju je pretvorio u dio poslovnog ugovora i mrzila ga je zbog toga. Gotovo kao i vidjeti se u TERTULIA(???) punoj uzvanika na nekoliko sati.

Uzvanici koji su nesumnjivo bili znatiželjni zbog žene koju je Christopher izabrao za pratilju za tu večer. Ili znatiželjni zbog izbora njenog partnera?

Zar je financijska kriza i Espinosa SA već počela kružiti po društvu?? I ako je tako u kojem se kontekstu pojavljivala Dulce Espinosa sa Christopherom? Komentari su aludirali da se spajanje tvrtki preselilo iz sale za sastanke u spavaću sobu??

Dulce je rekla sama sebi da je nije briga…i znala je da laže.

Večera. Bože sveti, kako će išta okusiti? U tom trenutku je osjećala čvrst čvor u stomaku

-Opusti se – rekao je Christopher dok su sjedali za jedan elegantno namješteni stol.

-Sasvim sam opuštena – odgovorila je ona sa iznenađujućim osmijehom.

Brojni tanjuri su bili savršeno uklopljeni, pripremljeni sa umjetnošću i talentom profesionalnog kuhara.

Svi, uključujući i Dulce, su čestitali domaćinima.

Tijekom večere je razgovarala sa drugim uzvanicima, prema društvenim pravilima na koje je bila sasvim naviknuta, iako se kasnije nije sjećala gotovo ničega o čemu su razgovarali.

Christopher je bio tamo, kao konstantna prisutnost, i napetost se ubrzavala dok je tekla večera. Gotovo je zaboravila disati kad je osjetila dodir njegove ruke dok joj je punio čašu vodom.

Dulce se počela moliti da završi večera. Barem kad su sami može skinuti društvenu masku i predati se verbalnog okršaju sa njim.

Tijekom kave. Christopher nije izgledao kao da mu se žuri da ode i bilo je skoro jedanaest kad su se oprostili od domaćina.

U šutnji je protekla vožnja do Point Piper i Dulcino tijelo se zgrčilo kad je on aktivirao elektronska vrata na ulazu, strateški osvijetljenim, koji je vodio u veliku kuću čija je vanjsak i unutarnja arhitektura izgledala kao iz aktualnih časopisa.

Aston Martin je ušao u garažu čija su se elektronička vrata zatvorila sa neprimjetnim klikom.

Zarobljena.

„Vodi me kući“. Riječi su tekle kao tihi vrisak prije nego su se ugasile u njenom grlu. „Moraš izdržati ovo“, bez milosti joj je rekao unutarnji glas.

Misli na Alexandera, na Christiana. „A tko misli na mene??“

Christopher je izvadio neseser iz prtljažnika i odveo ju do unutarnjeg predvorja kuće.

Sa rastućim očajem ona je promatrala ogromne dimenzije kuće, savijeno stepenište sa zapetljanim balusterskim dizajnom koji je vodio na viši kat.

Kristalni pauk je visio sa visokog stropa,a zidovi su bili prekriveni finim bojama.

Sve je govorilo o jako luksuznom i prosperitetnom ambijentu. Christopher je ostavio neseser na dno stepeništa i pokazao na vrata s desne strana.

-Želiš piće??

Dulce ga je vidjela da ulazi u prostrani salon.

Pomisao o ljubaznom prijetvornom razgovoru je bila više nego je ona mogla podnijeti.

Cijela večera je bila uvod trenutku u kojem će morati dijeliti krevet. Nije imalo smisla duljiti čekanje.

-Ako ti ne smeta, radije bih se poštedjela oduživanja.

Bila je nervozna. On je to mogao primijetiti u njenom glasu, u pulsu koji je tukao u bazi njenog vrata i osjetio je zadovoljstvo.

-Radije bi da idemo gore?

-Da.

Christopher je skupio ramena neprimjetno, zatvorio vrata salona i krenuo stepenicama.

Nakon uspinjanja i ulaska u galeriju, Christopher ju je odveo do luksuzno namještenog apartmana.

Dulce je ušla u sobu i zaustavila se, neizvjesno. „Misli. Skini cipele i nakit.“

Skinula je naušnice lagano, ali zbog drhtanja prstiju nije mogla otvoriti zatvarač ogrlice.

-Pusti mene – rekao je Christopher smireno približujući joj se.

Previše blizu. Gotovo je mogla osjetiti dodir njegovog muškog tijela na svojim leđima.

Dovraga, ne bi li da olakša stvari trebala glumiti zavodnicu i pasti u njegovo naručje?

Prsti su dotakli njen potiljak i nesvjesno je zadržala dah. Poslije se odmakla kad joj je on stavio ogrlicu u ruke.

Dulce je otišla do nesesera i stavila nakit u malu torbicu. Kad se okrenula, on je bio iza i trbuh joj se stisnuo kad joj je počeo skidati ukosnice iz kose.

Christopherovi prsti su prolazili preko njenog vrata i ona je osjetila dodir duž kralježnice.

-Ljepotica – promrmljao je Christopher
I Dulce se morala boriti protiv fascinantnog tona njegovog glasa. Bilo bi se tako lako okrenuti prema njemu, poljubiti ga i prepustiti se.

Ipak, da to uradi značilo bi da tolerira njegov stav i nije postojala ni najmanja prokleta nada da će mu jednog dana oprostiti ove manipulacije.

-Ne pokušavajmo od ovoga napraviti ono što nije

Dulce je uspjela malo spustiti zatvarač haljine dok se nisu umiješale Christopherove ruke.

-Seks po visoku cijenu?

-To si htio – Dulce je skupila ramena pokušavajući da taj gest bude nemaran – ako želiš završiti sa odmotavanjem paketića možeš nastaviti.

Christopher je zakolutao očima.

-Kako se čovjek može oduprijeti kušnji? – upitao je promuklim glasom.

Onda je završio sa spuštanjem zatvarača, zatim je sklonio naramenice sa ramena i haljina je nježno kliznula na tepih.

Jedina odjeća koja je štitila Dulcinu golotinju bio je jedne kratke tange od svile i trudila se da ostane nepomična dok ju je on promatrao.

Oči su buknule kad se njegov pogled zaustavio na grudima, prešao njenim tijelom i zatim je podigao pogled i susreo se sa izrazom šokiranog izazova.

Sa namjernom sporošću skinuo si je cipele, čarape, jaknu, kravatu, popusti je pojas hlača i počeo otkopčavati košulju.

Čovjek je stvarno bio savršen. Široka ramena, ravni bokovi, ravan trbuh, koža i čvrsti mišići koji su pokazivali nepobitnu snagu.

Kratke svilene bokserice slabo su skrivale njegovo uzbuđenje o Dulce je mrzila to što je osjetila da se rumeni.

Nakon što je bacio odjeću sa kreveta prema nazad, Christopher joj se približio. Dulcine oči su se raširile na trenutak kad je on dodirnuo sa početak zavoja donje usne.

Valovi vrućine je obuzela njeno tijelo, puls je počeo tući ubrzano dok joj je on uzimao lice u ruke i ispustila je tihi jecaj kad je savio glavu prema njenom licu.

Dulce nije očekivala polagani dodir njegovih usta ili način na koji je vrh jezika ulazio izmešu njenih usana dok je njeno lice i dalje bilo u Christopherovim rukama.

Poslije je osjetila da palčevi klize njenim obrazima i zadržala je dah kad je poljubac postao intenzivniji.

Christopher je izvlačio njena osjetila i komadao ih je uništavajući tako zaštitničku barijeru koju je ona podigla protiv njega.

Dulcine ruke su se podigle do ramena samo da se nasloni tu, neodlučno, dok je on uzimao njen potiljak sa jednom rukom, a sa drugom prelazio preko cijelih leđa do donjeg dijela i privlačio je prema svome tijelu.

sa blagim pokretom, Christopher joj je skinuo tange, a ona je zajecala osjetivši njegovu ruku među nogama.

Ništa nije moglo spriječiti milovanje tih prstiju. On je znao kako i gdje dirati da je izludi.

Ipak, Dulce je znala da između njenog tijela i uma nema slaganja. Njen um je ostao stran iskušenju koje je obuzimalo njeno tijelo.

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   pon 07 vel 2011, 16:49

Capitulo 7

„Pretvaraj se“, osjetila je da joj govori tihi unutarnji glas. „Uradi to već jednom, i onda će sve biti gotovo“. Samo za večeras.

Christopher je opet uzeo njeno lice u svoje ruke.

-Ne radi to – upozorio ju je nježno

-Ne znam što želiš reći – promrmljala je ona sa iznenađenim pogledom

On je dodirnuo njena usta sa palcem i primijetio kako bijes bukti u njenim očima.

-Znaš ti dobro

Dulce je mogla osjetiti rumenilo koje prekriva njene obraze. Što je imao taj čovjek da može čitati njene najskrivenije misli?

Njeni drugi sentimentalni partneri su se tako predavali svome vlastitom užitku da se nikad nisu brinuli za njen.

Smijerni smijeh se rodio i zamro u njenom grlu. Samo je imala dva dečka koji su joj izrazili svoju odansot zbog interesa za bogatstvo njenog oca.

-Ne želim biti ovdje s tobom – priznala je ona

-Možda ne, zasad

-Jesi li siguran da ima dovoljno prostora u ovoj sobi za tebe i tvoj ego?

Promukli Christopherov smijeh je bio njena propast.

-Sumnjaš da mogu postići da me poželiš?

-To bi bio pravi uspjeh – riječi su pobjegle iz njenih usta prije nego ih je mogla zaustaviti.

Christopher je zakolutao očima, zadržao beskrajnu tišinu i zatim je pustio. Onda je otišao do kreveta.

-Dođi

-Više voliš u krevetu? – upitala je ona, neizvjesno

-Udobnije je – odgovorio je on – Za spavanje – dodao je nakon pauze dok je promatrao zbunjenost koja se navukla na Dulcin pogled.

-Spavati? – osjetila je da ponavlja sve njegove riječi

-Za sada. Smeta ti?

Odgađanje izvršenja? Nije bila sigurna je li joj bilo lakše ili je bila bijesna.

-Predah prije izvršenja? Trebam ti zahvaliti?

-Ne navaljuj draga – rekao je glasom nježnim poput svile, iako je upozorenje bilo čisto kao čelik.

Predati se je bilo najpreporučljivije, mislila je ona dok je išla prema neseseru, izvlačila dugu pamučnu košulju i oblačila je. Zatim, nakon trenutka oklijevanja uvukla se u krevet najdalje moguće od Christophera.

Sa daljinskim upravljačem ugasio je svjetlo i Dulce je osjetila kako joj je tijelo postajalo napeto čekajući trenutak kad će joj se približiti.

Samo što on to nije uradio, i ona je bila nepomična sve dok nije osjetila njegov ritmičan dah.

Prokletstvo, zaspao je! Tako lako i brzo se mogao opustiti i zaspati ostavivši ju ondje, budnu, da ključa od uvrijeđenosti u tišini.

Iskušenje da ga udari je bio strašno! Kako se usuđivao samo tako isključiti?

Još uvijek je osjećala tragove njegovih ruka u tijelu i usne blago natečene zbog dodira njegovih usta.

Bože sveti, nije trebala biti razočarana. Christopher Uckermann je bio netko tko joj se nimalo nije sviđao, bolje rečeno koga je mrzila. A kemija koja je postojala između njih nije mijenjala stvari.

Njeni udovi i cijelo njeno tijelo su bili zgrčeni. Dala bi sve da se može ispružiti, namijesiti jastuk i postaviti se u udobniju poziciju.

Iako, kad bi se pomakla mogla bi poremetiti Christpherov san ,a to nije bila dobra ideja.
Dulce je brojala ovce, bez ikakvog rezultata. Nakon toga se skoncentrirala na zapetljani dizajn nakita na kojem je radila.

Koliko je dugo bila u tami? Deset, dvadeset minuta? Četiri, pet sati?

Zatim se dogodio jedan lagani pokret, soba je bila okupana nježnim svijetlom, a Christopher je bio kraj nje, sa glavom oslonjenom na lakat.

-Ne možeš spavati? – upitao je povlačeći riječi

Njene oči su bile mračne, velike, a put blijeda.

-Nisam znala da si budan.

-Boli te glava?

Bilo je tako lako potvrditi.

-Ne

Prešao je prstima po njenom obrazu

-Vodiš unutarnju bitku?

-Da.

Christpherove usne su se zavile u veseli osmijeh.

-Iskrenost je teško nalažljiva osobina kod žene

-Jasno je da nisi upoznao pravu ženu

Dulce je mislila je li to bio njen glas. Zvučala je nevjerojatno promuklo. Bolje rečeno senzualno, uplašeno je pomislila osjetivši prst koji je prolazio preko njene sljepoočnice i stavljao pramen kose iza uha.

Atmosfera u tom razgovoru je bila nestvarna. Ona je bila svjesna sobe, kreveta, čovjeka na kojeg je ubrzo usmjerila svu svoju pažnju.

Sa palcem je ocrtao njenu donju usnu i zatim ga spustio do brade tražeći ženske usne, kao predigru namjernom zavođenju ženskih osjetila.

Suptilno istraživanje se pretvorilo u vrstu senzualnog posjedovanja koje ju je odvelo da sve radi i bez njegove naredbe... prelagano za njen duševni mir.

Trebala je pokušati pobjeći, povući se, malo se pobuniti, ali dodir njegovih usana imao je nešto magično čemu ona nije mogla odoljeti, i jecala je dok su njegove ruke milovale njene grudi,a zatim mučile uzbuđene bradavice.

Val vrućine je obuzeo njene vene puneći njeno tijelo valom senzualnom toplinom dok joj je on skidao košulju.

Tijekom dugih sekunda zadržao je zahvalan pogled na njenom golom tijelu i instinktno je znala da je trenutak intime došao.

Sve stanice njenog tijela su reagirale sa bolnom živosti kad se on nagnuo nad njene grudi i nježno ugrizao bradavicu.

Dulce je propustila prst kroz Christopherovu kosu i zajecala sa željom da se zaustavi, kad je osjetila njegov jezik oko pupka prije nego ga je postavio između bedara.

Usprkos molbi da se odupre, milovanje je postalo intimnije, iako se ona borila protiv osjećaja koje joj je izazivao osjetila je da leti visoko, tako visoko da je jedan kratki vrisak užitka pobjegao iz njenog grla.

Kad je pomislila da osjećaj više ne može biti intenzivniji, opet se ponovilo, dok nije osjetila da joj tijelo gori.

-Sad si vlažna za mene – rekao je Chris.

Odjednom se zaustavio, nije uradio ništa, puštajući da njeno nestrpljenje raste minutama. Njeni živci su bili napeti do granice, dostižući je, moleći da je dotakne, iščekujući svaki šum pokreta, svaki topli šapat.

Kad je osjetila prvi topli okus njegovog jezika, mislila je da bi mogla vrištati.

-Oh Bože! – prošaptala je ona kad je ona prešao jezikom preko njenog seksa. On joj je grickao bedro kao upozorenje, a ona se ugrizla za usnu da spriječi vrisak.

Bol i užitak... opojna smjesa od koje joj je ključala krv. On je opet podigao svoje ruke, držeći joj nabore otvorene kao knjigu, razgolićujući njenu najintimniju točku njegovim strastvenim ustima. Njegov jezik je ušao duboko i grubo i ona je zajecala, savijajući leđa dok je on kružio jezikom unutar nje prije nego se povukao i uputio prema njenom natečenom klitorisu.

To je ona željela, za čim je toliko žudila, ono što vibrator nije mogao kopirati. Toplina, vlažni osjećaj usta jednog muškarca okružujući njen klitoris, izluđujući je.

Uzeo ga je u usta i sisao. Ona se odgurnula prema njemu bez razmišljanja. On je još jače sisao, sa bolnim intenzitetom dok ona nije pomislila da će se onesvijestiti, onda je on popustio, prolazeći brzo jezikom preko njenog klitorisa, brže nego ijedan prst. Sisajući i masirajući, doveo ju je na rub klimaksa.

Ona je uzdisala tražeći zraka, napinjući se oko njega, držeći ga jako blizu. Znala je da ga vjerojatno guši, ali nije je bilo briga, samo je mislila na ta usta, dovodeći njen klitoris do vrhunca, sa potrebom za orgazmom.

On je odjednom zastao, ostavljajući je na rubu, i ona je frustrirano zajecala.

-Molim te – preklinjala je. Ako je ne pokrene, umrijet će.

-Ne…mogu…ti ništa odbiti Dulce..

Maglovito, ona je prepoznala nježno pucketanje i paranje kondoma kad ga otvoriš, ali tek je to registrirala kad je on opet bio na njoj.

Sa snažnim rukama, uzeo je njena bedra, dižući ih oko svojih vlastitih bokova dok se kretao između njenih raširenih nogu. Po ovo je ona došla.

Dulce se napela kad je CAPULLO (??) uzbudio njen otvor, polako se krećući, otvarajući je više, više nego što je ona mislila da je moguće.

Stisnula je šake, savijajući svoja leđa dok je on ulazio duboko u nju, gurajući prema njenoj maternici. Ona se napela, okružujući ga.

Ugrizla se da izbjegne vrisak, osjećajući kako orgazam raste, intenzivno, dolazeći jako blizu.

Orgazam ju je prešao, zujao njenim venama dok je njeno srce lupalo u njenim grudima. On joj je grizao vrat dok se ona napinjala oko njega, sa grčevima uzbuđenja, i on joj je dao posljednji naboj, koji ju je potresao do duše. On se grozničao sa njenim oslobođenjem, lomeći se preko nje, ljubeći njeno mokro čelo.

nije se sjećala vriska koji je pobjegao iz njenog grla, ni noktiju zabijenih između rebara ili njenih zuba u Christopherovom mesu.

Tada ju je pretvorio u opijenu divljakušu, vođenu sa nečim višim od puke želje, na primitivno mjesto gdje je strast bila užareno tijelo..

Onda ju je Christopher položio polako i nježno, smirujući drhtavo tijelo dok se nije smirilo u njegovom naručju.

Suze su joj tekle obrazima i on je osjetio da mu se srce steglo zbog Dulcine ranjivosti.

Osjećala se skroz izvan sebe. Kao da taj čovjek ima sposobnost da vidi u njeno srce, u njen duh, u cijelo njeno biće, i sve su njene tajne bile razgolićene.

Kad se Christopher zadržao, sa njom u naručju, pogledao ju je pod nježnim svijetlom i ona nije mogla povući pogled. Nije imala riječi, ništa što bi mogla reći.

kasnije, opet ju je zagrlio i osjetivši da opet ulazi u njeno tijelo, pobjegao joj je jecaj dok se prilagođavala Christopherovom ritmu, i zajedno su dosegli klimaks.

Kasnije, Christopher ju je stisnuo uz svoje tijelo dok oboje nisu počeli normalno disati

Ona je odmah zaspala sa obrazom naslonjenim na njegova muška prsa, čak se i pobunila kad se on ustao iz kreveta i uzeo je u naručje.

-Što radiš? – upitala je sa slabašno iskandaliziranim glasom dok je on ulazio u kupaonicu, a zatim pod tuš.

-Ne možemo dijeliti tuš – pobunila se Dulce

Christopher je ispustio promukli smijeh

-Dijelili smo i najveću intimu – rekao je dok joj je počeo nježno prelaziti sapunom po koži.

Ovo je već bila druga stvar i ona mu je stavila ruku na prsa, u znak tihe pobune.

-Ne

On se nije zaustavio

-Kasnije ćemo spavati

Ona ga je pokušala odgurnuti

-Mogu i sama

-Dopusti mi

-Christopher…

-Volim čuti svoje ime iz tvojih usta

-Molim te – promrmljala je osjetivši najintimniji dodir Christopherove ruke.

Obuzimao je njenu intimu onako kako nikad nije iskusila sa nekim muškarcem.

-Za minutu je red na tebe – rekao je Christopher sa veselim tonom i zatim se nasmijao kad ga je ona ugrizla za rame. – Ako se želiš igrati, draga, rado ću ti udovoljiti.

-Već sam se dovoljno igrala

I bila je istina, jer zamor ju je obuzeo. Sve sa mlazom tople vode, pare i vrijeme nije postojalo.

Završio je sa njenim pranjem i zatim je to učinio i sa sobom. Za nekoliko minuta izašao je iz vode i posušio ju sa jednim ručnikom, koji je poslije koristio i za sebe.

Nekoliko sekundi poslije, odveo ju je u sobu, smjestio ju ispod posteljine i ugasio svjetlo

Zatim ju je privukao svome tijelu i pričekao da umor pobijedi Dulcino odbijanje, dok napokon nije zaspala.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   čet 10 vel 2011, 00:38

Capitulo 8


Dulce se polako probudila i tek za nekoliko sekundi shvatila da se ne nalazi ni u svome krevetu ni u svojoj kući. Okrenuvši glavu vidjela je da je sama na krevetu.

Nije bilo ni traga Christopheru. Nakon što je pogledala na sat, skočila je iz kreveta šokirana, izvukla čistu odjeću iz nesesera i otišla u kupaonicu.

Petnaest minuta poslije spuštala se stepenicama i krenula je prema kuhinji. Osjetivši miris kave i tosta, odmah je osjetila glad u trbuhu.

Christopher je nosio tamne hlače i košulju mentol boje. Iskombinirana jakna i kravata bili su ovješeni na naslon stolice.

Izgledao je previše dinamično za nekoga tko je proveo velik dio noći predan fizičkim aktivnostima. Sama pojava tog čovjeka dovodila je do Dulcine nervoze i napetosti.

-Ostavio bih te spavati još pet minuta prije nego odem po tebe – rekao je dok je pokazivao kavu – Kava?

-Molim te – odgovorila je. Osjećala se neugodno i nevjerojatno ranjivo – Poslije ću uzeti taksi

Christopher je pre nju stavio tanjur sa kajganom i tost.

-Ja ću te odvesti kući. Sjedni i jedi

-Nisam gladna

Pregledao ju je pažljivo, primijetio je podočnjake ispod očiju i umor.

.Jedi i onda idemo – inzistirao je

Svaka pobuna bi bila uzaludna, a osim toga jelo je bilo privlačno. Dulce je sjela, dobro doručkovala i zatim se osjećala spremnijom da se suoči sa danom.

Čim je završila, Christopher je obukao kravatu i jaknu.

Dulce je počela spremati stol sa namjerom da opere suđe.

-Ostavi

-To je samo par minuta

-Počistit će čistačica

Bez riječi je uzela neseser i slijedila ga do garaže.

Nakon kratkog putovanja između Point Piper i Double Bay, Dulce skoro i nije čekala da se Christopher parkira na ulazu u zgradu da joj otvori vrata auta.

Kako joj nije pala na pamet nijedna prikladna riječ za pozdrav, samo se udaljila.

Kad je otvorila vrata stana, mačka je uvrijeđeno mijauknula. Nakon što je ostavila neseser sa strane, stavila joj je hranu i zatim sišla na podzemno parkiralište.

Nekoliko minuta kasnije, vozila je svoj suvremeni Porsche do radionice usred teške prometne gužve u vrijeme odmora.

Nije bilo nimalo lako skoncentrirati se na rad dok je pokušavala otjerati iz misli moćnu Christopherovu pojavu. Bože dragi, još uvijek ga je mogla osjetiti na koži!!

Kao da nije bio dovoljan noćni susret, približila mu se tajno u zoru i opet je probudila svoja osjetila čak i u polusnu u kojem je bila.

Kako je mogla tako strastveno reagirati na čovjeka kojeg je mrzila?

Ipak, tako je bilo. Svako razumno razmišljanje bilo je spriječeno zbog seksualne kemije u punom jeku

Tijekom ručka odgovorila ja na Christianov poziv, jer joj je bio ostavio poruku na mobitelu.

-Samo zovem da vidim kako si – rekao joj je brat

-Želiš znati kako sam preživjela prvi čin noćne drame u tri čina?

-Cinizam, Dulce?

-Imam pravo na to, ne misliš li tako?

-A kad nastupa drugi čin?

-U subotu navečer

-Hvala...

-Ne, molim te, nemoj mi s tim – rekla je svirepo i prekinula razgovor

Zatim, nakon skromnog ručka i bez apetita, vratila se svojim obavezama.

Poslijepodne ju je boljela glava i morala je popiti analgetik. Kasnije je namjestila stalak mikroskopa, zatim svijetlo i predala se poslu.

Dulce je osjetila veliko olakšanje kad je napokon završila smjenu. Na putu kući zaustavila se u supermarketu i kupila hranu za sebe, svježe voće i hranu za mačku.

Kasnije, nakon što ju je nahranila, pripremila si je salatu i ribu. Nakon toga je neko vrijeme gledala televiziju, a zatim malo radila na prijenosnom računalu.

Kad je napokon bila na svom krevetu osjetila je mačkinu težinu na svojim nogama. Društvo i bezuvjetna ljubav, bilo je posljednje na što je pomislila prije nego što je zaspala, ne bez poteškoća.

Bilo je teško zaspati kad je jedini čovjek koji ju je uvrijedio obuzima njene misli i snove.

Sljedeći dan, osjetila je da joj se spušta trbuh svaki put kad bi zazvonio telefon. Očekivala je Christopherov poziv da potvrdi susret sljedeće subote.

Petak popodne je bio pun živaca i proklinjala ga je govorljivo. Kao posljedica toga, bilo joj je jako teško dogovoriti civilizirano kada je čula njegov glas u subotu ujutro.

-Doći ću po tebe u šest i pol. Prvo ćemo večerati, a zatim na umjetničku izložbu

-Ako mi kažeš kad se misliš vratiti kući, možemo se tamo sastati – grubo je predložila.

-Ne

Dulcini prsti su stisnuli mobitel.

-Što znači to...“ne“? – upitala je suzdržavajući bijes – Možeš povesti i drugu osobu na večeru i na izložbu

-Da idem od jedne žene do druge? – upitao je šaljivim tonom.

-Izlaziti sa tobom nije dio dogovora

-Vidi, prema dogovorenom imam pravo na dvanaest sati tvoga vremena. Ako radije ne bi izlazila, ja sam sasvim spreman provesti to vrijeme u krevetu sa tobom.

Dulce ga je htjela ubiti.

-Smanjiti seksualne susrete sa tobom je moj glavni prioritet – rekla je pokušavajući zadržati mir – Trebat će mi auto ujutro, tako da ću ga dovesti kod tebe kući

-Šest i pol, Dulce – rekao je i prekinuo razgovor prije nego što je ona mogla još nešto nadodati

Izbor haljine nije bio problem, kako je bila naviknuta na intenzivan društveni život.

Stil u modi bio je nježne i ženstvene žene, tako da je izabrala jednu svilenu boje JADE(??), sa naramenicama na ramenima i dubokim vrhunskim dekolteom. Zatim je pokupila kosu u labavu punđu i našminkala se.

Bilo je šest i dvadeset pet kad je parkirala ispred ulaznih vrata Christopherove kuće.

Aston Martin je već bio vani i Christopher joj je otvorio vrata auta.

Dulce je samo kimnula glavom u znak pozdrava i ušla u vozilo.

-Točna žena – komentirao je sa prodornim pogledom.

-Rekao si u šest i pol – odgovorila je ona dok ga je podlagala na namjerni ispit. Bio je obučen u odijelo, sa bijelom košuljom i kravatom i ona je osjetila da joj se puls ubrzava. – Idemo?

-Obukla si se da impresioniraš – rekao je Christopher nakon pozornog pogleda, suptilno podrugljivim tonom.

-Trebalo je biti da…ubijem – odgovorila je ona sa osmijehom koji je proučavao dok je sjedala na suvozačko sjedalo.

-Trebao bih se paziti ako slučajno nosiš skriveno oružje? – upitao je dok je sjedao za volan.

-Nije moj stil

-A komentirati o haljini jest?

-To je ženska prerogativa – odgovorila je sa određenom ironijom – Haljina će biti kao vrsta oklopa protiv svih ženskih pogleda koji će se večeras kao bodeži zabiti u moja čeđa.

-Zbog moje navodne reputacije?

-Sam si to rekao

Christopheru je pobjegao jedan promukao smijeh, a ona je zadržala tišinu tijekom kratkog puta do Double Bay. Nakon toga se pokušala pokazati civiliziranom kad su ih smjestili za rezervirani stol.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   čet 10 vel 2011, 23:14

Capitulo 9

-Izgleda da te Australia poprilično privlači – rekla je pokušavajući započet razgovor – Bio si cijelu prošlu godinu u Sidneyu

Tad su očekivali prvo jelo. Christopher se smjestio na stolici i pogledao je zamišljeno.

-Imam komercijalnih interesa i kuća u više mjesta.

-Znači tvoj boravak u gradu je prolazan.

-Vjerojatno

Dulce je popila gutljaj vina

-Priča se da si imao nemirnu prošlost

-I ti vjeruješ?

Pažljivo ga je promotrila

-Ponekad glasine u društvu mogu biti pogrešne

-Prečesto

Primjećivao se neki čvrsti manifest u njegovu pogledu, nešto opasno, skoro smrtonosno ispod površine. Njegov pogled je bio pogled čovjeka koji je vidio puno stvari, i izdržao puno toga…i uspio je preživjeti

-Mislim da uživaš u tajnovitosti tih pretpostavki i osim toga, budući da si jako pametan izbjegao si ruku zakona

-Hvala – rekao je sa ironičnim cinizmom

Konobar je stigao sa jelom, napunio im čaše vinom i otišao

-Imaš obitelj u New Yorku? – upitala je Dulce

-Brata

Jedini koji je preživio požar u autu koji je ubio njegove roditelje. Strašan događaj se dogodio prvih mjeseci njegovog boravka u Sidneyu što je bio razlog zbog kojeg je otišao na prvi avion prema kući…i ostao tamo obraditi svoje bogatstvo.

Bilo je skoro devet kad su ušli u umjetničku galeriju.

Predmet izložbe te večeri je bio više da se vidi što će se kupiti od skulptura i slika. Ipak, okupljanje će biti uspjeh zbog činjenice da su samo oni koji su mogli kupiti i koji su imali društveni prestiž primili pozivnicu.

Čak je bilo privilegij donirati veliku sumu novca za dobrotvorno djelo.

Uniformirane konobarice su kružile sa pladnjevima kanapea dok su konobari nudili šampanjac i sok od naranče.

Dolazak Christophera i Dulce bio je pažljivo promatran i vjerojatno je budio sve vrste nagađanja.

-Idemo malo pogledati – predložio je Christopher nježno dok ju je vodio u najbliži sektor slika.

Moderni impresionisti nisu privukli Dulcinu pažnju i ubrzo je počela objašnjavati zašto dok su išli pogledati neke metalne skulpture.

-Christopher, nisam te očekivala ovdje – začuo se jedan sladak glas iza njihovih leđa. Dulce je vidjela da se Diana približava Christopheru. I približavala se previše. – Dulce, nisam večeras vidjela Christiana

Christian se često oslanjao na svoju sestru da ga prikriva, dok je njoj bilo drago to činiti. Oboma je bilo ugodno. Iskustvo sa dvije prethodne veze više nije dopuštalo Dulce da ima vjere u muški rod.

-Christian nije mogao doći – odgovorila je nježno.

Dianin izgled je bio nevjerojatan; savršeno obučena od glave do pete talijanskim stilom i sa elegantnom i jako prirodnom frizurom. Ogrnuta u svileno crno odjelo koje je poboljšavalo njene izvrsne galicijske obline, njena pojava je bila magnet koji je privlačio pažnju svih muškaraca.

Dulcine oči su zakolutale na trenutak kad je jedan uzvanik potražio Christophera i odveo ga u muško društvo.

-Došla si sa Christopherom? – upitala je sa nevjericom – On je čovjek koji se ne uklapa sa ljudima iz tvoje klase, zar ne?

-A to znači…??

-Bogat je, divlji i opasan. Nikad ga nećeš obuzdati.

-A ti hoćeš?

Nakon jednog pogleda, manekenka je ispustila negodovajući smijeh.

-Oh, molim te, draga

-U tom slučaju, zašto je Christopher pozvao mene, kad je očito da bi ga ti vrlo rado pratila?

Prekrasne Dianine oči izbacivale su bijesne iskre.

-Možda je to zbog faktora nečeg novog? – rekla je sa podrugljivim tonom.

-Misliš da je tako? Možda je umoran od žena koje se natječu međusobno da privuku njegovu pažnju.

Diana je stavila ruku na Dulcinu.

-Praviti se teška nije baš preporučljiva igra. Na kraju ćeš patiti

-I to te brine?

-Ne zavaravaj se, draga

-Završila si? – upitala je Dulce ispitivačkim osmijehom.

-Mislim da jesam. Za sada

Sve je bilo bolje nego presjeći mač sa kraljicom glamura, tako da se Dulce udaljila da vidi ostatak izložbe.

Nakon nekog vremena, našla Dianu zadubljenu u razgovoru sa Christopherom.

Nije bila spremna da podnese bolni osjećaj koji je prošao njenim tijelom. Bilo je smiješno, i mrzila je takvu reakciju toliko koliko je mrzila i njega.

Christopher Uckermann je bio samo iskušenje. Čovjek koji okrutno manipulira okolnostima u svoju korist. Tako da, što ima veze je li on iskusan ljubavnik, osjećajan i prema potrebama žene? Bilo je još muškaraca, jednako iskusnih.

Muškaraca iz plemenitih obitelji, obrazovanih u privatnim školama, počasno diplomiranih, na sveučilištu i koji su bili uspješni u poslovnom polju, u medicini, pravu.

Ona ih je poznavala, izlazila je sa njima… ali nikada se nije zapalila iskra od koje je plamtjela. Dok nije upoznala Christophera.

Je li Diana obično njegova partnerica? Istina da ih je posljednjih mjeseci vidjela zajedno u nekoliko navrata… I nije bilo sumnje da je Diana bila spremna izbaciti kandže.

-Dulce! Očekivala sam te ovdje. Kako si?

Bilo je puno cura iz visokog društva, ali Sari je neuporedivo bila šefica odabrane manjine.

-Jako dobro, hvala

-Kako je tvoj otac Alexander? Jako mi je žao što mu nije dobro – rekla je, a zatim dodala nakon kraće pauze – Vidim da si došla sa Christopherom Uckermannom večeras. Kao što znaš, ja sam imala kratku vezu sa njim, iako nije funkcioniralo i sad smo prijatelji. Mogu te uvjeriti da se radi o zanimljivom i utjecajnom čovjeku.

-Je li tako?? – složila se Dulce ljubazno.

Sari je preusmjerila pogled.

-Ah, Chris. Razgovarale smo o tebi

On im se približio. Previše blizu Dulce. Tako blizu da je mogla osjetiti miris njegovog muškog parfema.

-Da? – upitao je svilenkastim tonom.

-Morate doći na večeru koju pripremam sljedeći mjesec u mojoj kući, povodom mojih zaruka sa Andresom. Poslat ću vam pozivnice tijekom tjedna. Uživajte u zabavi – rekla je dok je pritiskala Dulcine prste i Christopherovu ruku.

-Naravno, Sari, znaš da ne bih mogao to propustiti. Želim ti sve najbolje i možeš biti sigurna da ćemo biti ondje i podržati te, drago mi je da si našla čovjeka koji te voli kao što zaslužuješ – rekao je Christopher slatko.

-Hvala, Chris, i dalje si veliki čovjek kojeg sam upoznala. Ne daj da ti pobjegne Dul… - i nakon što je to rekla otišla je, ostavljajući Dul otvorenih usta.

„Je li stvarno moguće da dok mu je bila djevojka nije shvatila koliko je Chris loša osoba?“

-Jesi li za kavu? – upitao je Christopher izvlačeći je iz njenih misli.

„Ono što bih ja htjela je ići kući i spavati u svome krevetu…sama“, mislila je Dulce. Samo što se to neće dogoditi.

-Ne? U tom slučaju idemo

Pokušala se iščupati iz ruke koja stiskala njenu, ali bilo je nemoguće

-Diana će biti razočarana

-Čekaš da ti dam svoje mišljenje?

-Trebao bi??

Trebalo im je nekoliko minuta do izlaza i ona je uhvatila Dianin otrovni pogled kad su napuštali galeriju.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 12 vel 2011, 00:05

Capitulo 10

-Smeta ti?? – upitala je Dulce dok je zabijala nokte u Christopherov dlan da bi je pustio – Neću pobjeći ni vikati po ulici

-Ne bi daleko stigla

-Ne moraš me podsjećati na moju obavezu

Nisu razmijenili ni riječi tijekom puta prema Point Piper. I čim je Christopher parkirao, ona je izašla iz vozila.
Zašto je bila tako ljuta? Christopher Uckermann nije bio njen. Ništa je nije vezalo za njega. Bio je slobodan da viđa koga želi, i Diana i Sari su sigurno bile tigrice u krevetu.

Sumoran smijeh se rodio i zamro u njenom grlu dok je slijedila Christophera u kuću.
-Želiš nešto popiti? – upitao je dok je odvezivao čvor na kravati i otkopčavao jaknu.

Dulce se nastavila peti stepenicama.
-Zašto da se igramo pretvaranja? – govorila je dok se penjala prvim koracima. – Da stavimo u neki drugačiji kontekst pravi razlog moga prisutstva ovdje?

-Muškarac i žena koji se razumiju u krevetu? – upitao je on, tonom mekanim poput svile.
-To je samo seks – rekla je ona znajući da laže

I ne rekavši ništa više, nastavila je prema prvom katu, svjesna očekivane senzualne koja joj je obuzimala tijelo dok se penjala korak po korak.
Vrućina i strast Christopherovog posjedovanja su se pretvorili u opipljivu stvar i mrzila se jer je željela ono što joj on može dati, jer je jedan dio nje želio da to bude stvarno. Željela je sve osjećaje, a ne samo seksualno dio.

Ali sve što je moglo biti između njih upućivalo je na seks. I trebala je biti zadovoljna. Emocionalno se vezati sa Christophera bilo bi isto kao baciti se iz aviona bez padobrana. Da, ludost.
Dulce je ušla u spavaću sobu apartmana, skinula je cipele, nakit i otvorila zatvarač haljine. Bila je svjesna Christopherove prisutnosti i nesesera koji joj je tad pružao. Njeni prsti su drhtali dok ga je uzimala i odmah je otišla u kupaonicu.

Nekoliko minuta poslije, skinula je šminku, pustila kosu i namjerno se izbjegla pogledati u ogledalo.
Christopher je bio u krevetu, sa glavom naslonjenom na lakat i gledajući je sa određenom ironijom.

Uskoro je bio jako svjestan majice koja joj je pokrivala bedra. Suprotnost glamuru.

Diana, ili bilo koja druga od mnogih žena s kojima je dijelio krevet izabrale bi transparentnu odjeću, možda crnu ili grimiznu.

Ali ona nije bila tu da provocira. Tako da se uvukla pod posteljinu i okrenula se da ga pogleda. On joj je spustio prst po obrazu i poslije ga upleo u njenu kosu.
Zatim je joj se stavio dio kose iza uha i prešao preko vrata dok ju je ljubio. Dulce je ispustila jecaj kad joj je jednu ruku položio na bedro.

Kako je mogla podleći tako lako? Uskoro se usudila pomisliti kako je cijelu večer bila napeta, čekajući ovaj trenutak, željela ga je. U tom trenutku, Christopherov jezik igrao je erotični ples u njenim ustima i ona je počela odgovarati.

Christopher je legao na leđa, privukao je k sebi i počeo milovati njene grudi. bradavice su se uzbudile dok ih je on dodirivao i ljubio ih sve dok ona nije ispustila kratki vrisak, pola od boli, pola od užitka.
Sad je njeno vrijeme, mislila je Dulce. Jučer se samo posvetio da njoj da užitak, zašto ga ona danas ne bi dala njemu?

Malo pomalo, ona se spuštale ostavljajući nježne ugrize po cijelom njegovom tijelu, dok nije došla do njegovih gaćica i uzela njegov dugi i debeli penis u svoje ruke.
-Pokazat ću ti da i ja tebi mogu dati užitak – prestala je pričati da bi prešla jezikom preko glave njegovog penisa i on je ispustio ugodni zvižduk.

Dulce ga je sisala kao da joj život ovisi o tome, mislila mu je dati najbolji seks u životu, da kad se vrati u krevet drugoj ne može zaboraviti na nju, tako kao što ni ona neće moći zaboraviti njega. Upijala ga je dok joj nije došao do grla i zatim ga je izvukla i tako opet i opet.
Chris je počeo jako jecati i zapleo svoje prste u njenu kosu ugroženo i moleći za još.

Napokon, Christopher ju je uzeo i okrenuo je, snažno je smještajući ispod svoga tijela. Dulcino tijelo je plamtjelo dok se on pribijao uz ulaz u njen seks. Ona je bila čista vatra, spremna da bude samo njegova.
Onda je ušao u nju, tako duboko da se nije znalo gdje završava njegovo tijelo, a počinje njeno.

Christopherovi bokovi su se uzdrmali snažno uz nju, krećući se nježno i oprezno, ali ispunjavajući ju ogromnom strasti koju je osjećao prema njoj.
Dulce je bila u istom stanju ekstaze i digla je bokove stišćući se još više uz njega.

Taj pokret je bio njegov poratz i osjetio je oslobađanje kako se približava samo nekoliko sekundi prije nego se izlio u nju, osjećajući kako i njoj fali malo da dođe u sedmo nebo.

Ušao je u nju grubo i vidio je kako se ona, zarobljena erotizmom, zapliće i vrišti njegovo ime tako visoko i lijepo kako nikada nije čuo.
Slatko ju je poljubio i zatim ju pustio da padne u njegovo naručje, iscrpljena, gdje je brzo zaspala.

Dulce se probudila rano. Svjetlost zore je ulazila kroz zavjese i ostala je tako jedan trenutak prije nego je izašla iz kreveta.

Sa sporim i opreznim pokretima pokupila je neseser i izašla iz sobe. Obukla se u galeriji prije nego što je sišla u kuhinju, gdje je pripremila kavu.

Kasnije si je poslužila šalicu i izašla na terasu.

Novi dan, pomislila je dok je sunce počelo dizati po horizontu i čuo se slabi pjev ptica na obližnjem drveću.
-Probudila si se rano – rekao je Christopher sa otvorenih vrata

Ona se okrenula da ga pogleda.
Nepočešljan, u farmerkama, i sa golim i neodjevenim torzom. Sofisticirana pojava je nestala i u njegovom je izgledu bilo nešto primitivno.

-Nisam ti htjela poremetiti san.
Christopher je stegnuo ramena.

-Probudio sam se kad si izašla iz sobe
Sjećanje na prošlu noć je bilo tako živo da je gotovo ispustio jecaj.

-Voljela bih brzo otići. Imam posla i moram posjetiti oca.
-Idem pripremiti doručak

-Ne, molim te, nemoj zbog mene. Popit ću kavu, uzeti neseser i idem.
Kao što je i rekla, Dulce je ispila kavu jednim gutljajem, zatim se uputila na glavna vrata, usput je pokupila neseser i vratila se da se pozdravi. Bio je jako blizu, a ona nije bila spremna na poljubac u usta koji joj je dao.

Ne mogavši reći ni riječi dok je on otvarao vrata, brzo je otišla po svoj auto, sjela za volan, upalila ga i izašla na ulicu.
Kad je stigla u stan, obavile je sve obaveze i neko vrijeme provjeravala elektroničku poštu prije nego je otišla k svome ocu.

Alexamderova krhkost ju je zabrinula i nije ostala dugo.
Trebala se odmoriti. Zatim se javila Christianu da vidi koje od njih dvoje će razgovarati sa očevim kardiologom.

Te večeri je legla rano i dobro je spavala. Sljedeći dan se digla sa zvukom budilice.
U uredu, nakon kratkog sastanka zbog organizacije dnevnog reda, porezati članke o nakitu i vidjela prioritete posla otišla je u svoju radionicu i namještala stolni mikroskop dok nije bila zadovoljna.
Bilo je skoro podne kad joj je zazvonio mobitel. Kad je vidjela poruku na malom ekranu, nasmiješila se.

To je bila Anahi.

Za nekoliko minuta su se dogovorile za vrijeme i mjesto susreta te večeri. Odjednom joj je dan bio nekako osvjetljeniji i našla se pjevušeći nježno dok je radila dragulj ispod moćnog povećala.
Bilo skoro sedam kad je Dulce ušla u moderni kafić. Tu su služili elitnu hranu, usluga je bila odlična i bio je tako popularan da se stol morao rezervirati unaprijed.

Konobar ju je odveo do stola i nakon što je naručila mineralnu vodu proučavala je ponudu dok je čekala Anahi.
Gotovo je mogla predvidjeti točan trenutak u kojem je njena prijateljica ušla u kafić jer su se sve muške glave okrenule prema vratima.

-Ardillita, oprosti što kasnim. Ne znaš koliko mi je trebalo da parkiram.
Rijetkima je dopuštala da koriste tu umanjenicu, i Anahi je bila jedna od njih.

Odjeća, duga plava kosa, blaga i prefinjena šminka, sve je na njoj činilo ženu jedinstvenu u svojoj ljepoti. Geni, govorila je Anahi veselo kad bi ju netko zavidno pitao što radi da bi tako izgledala.
Kad je imala petnaest jedna od najprestižnijih agencija za modele ju je angažirala i dvije godine poslije je šetala pistama u Rimu, Milanu i Parizu.

Ipak, ni slava ni bogatstvo ju nisu promijenili.
Nakon što su išle u iste privatne škole stvorile se čvrsto prijateljstvo koje su sve dosad održavale.

Skoro i prije nego se smjestila konobar je došao do nje.
-Mineralnu vodu. Prirodnu

Jadni čovjek je bio tako potresen da je jedva mogao govoriti i jedva se suzdržao da se ne okrene i ode.
Sa blagim osmijehom, Dulce se namjestila na stolici.

-Kako je bilo u Italiji??

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sri 16 vel 2011, 19:38


Capitulo 11-O čemu želiš da ti pričam? O poslu na pistama, pauzama iza scene ili o divnom nakitu koji sam kupila?

-Nakit – rekla je Dulce, a zatim ispustila zadivljen uzvik kad joj je prijateljica pokazala dijamantnu narukvicu koja joj je sjala na zapešću. Stvarno izuzetan dragulj – Jako lijepa. Poklon?

-Da, od mene za mene – nasmijala se Anahi

Dul se smijala.

-Pričaj mi o talijanskom grofu.

-Prvo ćemo jesti. Ardillita umirem od gladi

Nije bilo fer da Anahi može jesti sve sa takvim apetitom i održati tako nevjerojatnu vitkost da su se dizajneri svađali da nosi njihove modele.

Kad je došao konobar obje su naručile što su željele

-Večera sa tobom je nevjerojatno iskustvo. Konobari se svađaju da te posluže

-Jako korisno kad ti se žuri i moraš jesti u pet minuta – rekla je ona

U tom trenutku mobitel je počeo zvoniti i ona ga je ignorirala.

-Nećeš se javiti?

-Ne.

-U redu. Zato jer se obično ne javljaš ili se radi o nekoj posebnoj osobi?

-To zadnje što si rekla

Jako brzo konobar je pred njih stavio ukusne salate od piletine.

-Problemi?

-Neki.

-Talijanski grof?

-Bivša grofova žena

-Protivi se da imaš sentimentalnu vezu sa njim

-Pogađaš. Želi zadržati titulu koju je dobila brakom

-Ali tebe titula uopće me zanima – Dulce je potvrdila više nego što je pitala

-Radi se o tome da dijele skrbništvo nad kćerkom i bivša mu prijeti da će promijeniti odluke o skrbništvu

-I može to uraditi?

-Da, dovodeći u pitanje moje sposobnosti da se brinem za malu dok je s ocem, zbog moga posla i stila života. Osim toga, Rim je prekrasan. I općenito, revija je bila pravi uspjeh. A sad je na tebe red.

Odakle početi? Možda je bolje i ne počinjati. Kako opravdati tako osobne i složene okolnosti?

-Kao i uvijek. Nikakve novosti

-Priča se da izlaziš sa Christopherom

-Pozvali su nas na večeru i zajedno smo posjetili jednu umjetničku izložbu, ništa više

-Dul, sjeti se da razgovaraš sa mnom. Prošle godine si se isto srela sa njim na dosta društvenih okupljanja. Ali doći na večeru zajedno i zatim zajedno otići je već nešto drugo

-Nešto drugo?

-Tako da…Pričaj mi

-Mislila sam da je dobra ideja ići sa njom – rekla je veselo i lagano.

-Luda si za njim

-Nikada u životu. Griješiš. On je…

-Vrag od čovjeka – Anahi je završila umjesto nje.

Na trenutak je ispustila veseli smijeh dok je dizala čašu i sudarala je sa Dulcinom

-Sretno Dul

Kad su završile sa večerom naručile su kavu i ostale čavrljati skoro do deset navečer. Kad su se oprostile obećale su da će se brzo čuti.

U četvrtak ujutro, Dulce se probudila sa mačkinim mijaukanjem u znak protesta. Pogledala je na sat i izgovorila psovku neprimjerenu za jednu damu.

Poslije je shvatila da alarm električne budilice nije zvonio zbog noćnog gašenja. Dan nije dobro počeo.

Nekoliko minuta poslije, kad je bila u kupaonici, čula je zvono mobitela, ali pustila je da zvoni.

Zatim se posušila, obukla, uzela zdjelicu žitarica i bananu da pojede u putu. Kad je otvorila vrata da žurno izađe sjetila se poziva.

To je bila Christianova poruka. Imao je ulaznice za tu večer na gala premijeru nekog filma i zamolio je da ga nazove.

Dulce je planirala mirnu noć u kući, ali njen brat je obožavao društvena okupljanja i ona je rijetko odbijala njegove pozive. Osim toga, večera izvan kuće će joj pomoći da zaboravi Christophera na nekoliko sati.

Kad bi mogla.

Njegov lik se uplitao u sve njene dnevne misli. A noći su bile još gore, puno gore, jer je počeo opsjedati njene snove.

Dulce j tiho proklinjala dok je čekala dizalo koje će je odvesti na podzemno parkiralište. Kako je mogla i pomisliti da može sudjelovati u Christopherovom ugovoru i izbjeći emocionalno dirnuta?

Gužva u prometu u najgore vrijeme je povećala njeno nemirno stanje. Bilo je skoro prošlo pola jutra kad je napokon mogla uzvratiti Christianov poziv,

Dulcina tvrtka se ponosila kvalitetom posla i njoj je bilo zadovoljstvo svaki put kad bi dobila dio izvan uobičajenog.

Ustvari je bio opravi izazov stvoriti nešto iznenađujuće jedinstveno čija cijena neće biti prepreka.

Ponekad se osjećala frustrirano kad bi klijent inzistirao na dizajnu za kojeg je draguljar znao da neće realizirati potpunu ljepotu kamena.

Malo kasnije, već kod kuće, izabrala je elegantno crno odijelo, fini crveni šal i sandale na petu. Zatim je svezala visoki rep, našminkala se i kad se Christian javio preko internog telefona, ona je već bila spremna.

Christian ju je obavijestio da je točka sastanka proučavanje Fox-a i da će doći glavni glumci iz SAD-a zajedno sa drugim poznatim australskim glumcima, kao počasni gosti.

Oboje su ušli u složeno predvorje, gdje su uzvanici čavrljali dok su konobari nudili šampanjac i sok od naranče.

Pričalo se da će film biti uspjeh na blagajnama, posebno zbog posebnih efekata koji su prelazili sve dosad viđeno na platnu.

Buka općeg razgovora je oživljavala ambijent i Dulce je prepoznala neke prijatelje dok je otpijala nekolika gutljaja šampanjca.

-Pretpostavljam da će Christopher doći večeras – rekao je Christian.

-Vjerojatno – složila se ona sa namjernom ravnodušnošću, svjesna da ako dođe, neće doći sam.

-To ti smeta?

-Zašto bi mi smetalo? On je slobodan – izjavila je, iako je ustvari ne bi smjelo toliko boljeti – Ja sam prolazna stvar u njegovu životu. Samo zabava.

Nije ga htjela vidjeti ondje…ni na bilo kojem drugom mjestu jer bi se jednostavno pokazala razlika između njihovih javnih života i vražjeg dogovora koji je Christopher napravio da bi ju pretvorio u dio poslovnog dogovora.

-Upravo je došao – mirno je rekao Christian.

-Stvarno?

Glumiti ravnodušnost jer bila umjetnost koju je Dulce često koristila i dobro joj je išlo. Rekla je sama sebi da neće dopustiti ni jedan pogled uzvanicima, ali za nekoliko sekundi njen je pogled bio privučen, kao nekim moćnim magnetom, prema mjestu gdje se nalazio Christopher.

Obučen u besprijekorno markirano odijelo, njegov izgled je bio izgled moćnog magnata, bezobrazno muški.

Njihovi pogledi su se susreli i drhatj je prošao kroz Dulcino tijelo dok se borila da održi stav.

Kao da je znao što joj se događa, Christopher je kimnuo glavom i nabacio blagi osmijeh prije nego je vratio svoju pažnju na čovjeka koji je stajao kraj njega.

Onda je Dulce vidjela da se Diana približava Christopheru i osjetila se bolesno promatrajući njen plahovit pozdrav.

Namjernim pokretom, Dulce se namjestila tako da ne bude nadohvat Christopherovom pogledu i započela živahan razgovor sa Christianom o zaslugama njemačke i talijanske automobilske industrije.

Auti su bili jedna od osobnih Christianovih opsesija. Bio je u svom elementu, i dok je on pričao ona je pustila misli da lutaju.

Christopher joj nije dugovao odanost. Da ju je pozvao da ide s njim večeras, ona bi odbila. Tako da, zašto se ponižava?

Razlog i logika su bili u redu, samo što nisu ublažavali bol koju je osjećala.

„Jesi li luda?“, upitala se u tišini. „Čak ti se i ne sviđa. Zašto si mu dopustila da dominira s tobom?“. Ali već je bilo kasno. Christopher je već bio tu, uvijek u njenim mislima.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   čet 17 vel 2011, 16:11

Capitulo 12

-I kad bih mogao izabrao bih Ferrari – zaključio je Christian – Jesi li čula ijednu riječ od ovoga što sam rekao? – upitao je odjednom.

-Jako zanimljiva usporedba – rekla je Dulce sa slabašnim smiješkom

-Draga, ne zavaravaj se. Tvoje su misli bile na tisuće kilometara odavde – Christian je napravio pauzu i zatim dodao – Diana nije sa njim. Samo se trudi da se vidi da mu je pratilja.

-Stvarno me ne zanima

-Zanima te. i to me brine.

-Ne – upozorila ga je sa blagom žestinom – prihvatila sam dogovor širom otvorenih očiju.

-Samo je ostao vikend i sve će se završiti

Zašto su joj te riječi uzrokovale blago očajanje??

Za Dulce je bilo olakšanje kad su se vrata kazališta otvorila i uzvanici se uputili prema svojim sjedalima.

-Dulce. Christian.

Prepoznala bi taj nježni naglasak svugdje i okrenula se prema čovjeku koji im se pridružio sa osmijehom.

-Christopher – promrmljala je i sačekala dok nije vidjela da izmjenjuje pogled sa Christianom.

-Da sam znao da dolazite sredio bih nam susjedna mjesta.

-Sinoć su mi poklonili ulaznice – rekao je Christian

-Šteta.

Diana se pojavila kraj Christophera i uzela ga za ruku.

-Christopher, čekamo te. Dulce, Christian, sigurna sam da ćete nas ispričati

Christopher se namjerno oslobodio njene ruke i Dulce se pitala je li jedina uhvatila opasni sjaj u Dianinim očima.

Da bi upotpunio situaciju, Christopher ih je odveo do njihovih sjedala i Dulce je osjetila na leđima otrovne strelice Dianinog pogleda.

-To je bilo jako zanimljivo – komentirao je Christian kad su se smjestili – Diana je drolja prve klase.

-Stvoreni su jedno za drugo – izjavila je Dulce sa slatkim cinizmom

-Draga, Christopher je ispred nje nekolike svjetlosne godine

-Je li to kompliment ili uvreda?

Christian se počeo smijati.

-Odlučujem se za prvo, iako sam siguran da bi ti više voljela da je zadnje.

Kad je film završio, svjetla su se upalila i uzvanici su počeli napuštati kazalište

Dulce se molila da uspije pobjeći da se ne sretne sa Christopherom. Samo što ju božanstva nisu slušale. Christopher im se približio u predvorju. Njihovi pogledi su se našli.

-Idemo na kavu. Idete sa nama?

„Šališ se? Očekuješ da ću sjediti sa vama dok se Diana igra vampirice?“, pomislila je na sekundu.

-Ne, hvala – brzo je rekla, prije nego što Christian prihvati – Sutra se moram rano ustati – rekla je sa slatkim osmijehom znajući da laže.

-Zvat ću te.

Dianina usta su se zgrčila u cerek i na nekolike sekunde Dulce je uhvatila kriminalni sjaj u plavim očima.

-Čuvaj se ove, draga. Diana te ne može gledati – upozorio ju je Christian. Ona je pošteno uzvratila ironični pogled svoga brata.

-Reci mi nešto što ne znam

Kad su stigli do izlaza, uputili su se prema mjestu gdje je Christian parkirao auto.

-Ako otkrije da Christopher spava sa tobom...

-Mogu se sama čuvati

Christian joj je stisnuo ruku

-Onda se čuvaj, dogovoreno?
.............................................
-Dulce, telefon

Pomislila je da mora biti Christopher i pokušala je kontrolirati ubrzani puls čuvši njegov glas.

-Uzet ćemo jutarnji let- doći ću po tebe sutra u devet.

-Možemo se naći na aerodromu

Tako bi se mogla vratiti kući u vlastitom autu

-U devet, Dulce – ponovio je prije nego je prekinuo razgovor

Bio je nepodnošljiv. Dulce je bacila smeće prije nego što se vratila poslu.

Ogorčenje se nije smanjilo ni kad se dan pretvorio u noć.

Sljedeći dan se rano dignula, pripremila putni neseser, stavila dovoljno vode i hrane za mačku i nekolike minute prije devet sišla na recepciju.

Costa Dorada je bila blistava, sa jasnim plavim nebom, proljetnom temperaturom i svjetlošću sunca.

Christopher je iznajmio auto i za pola sata su stigli u luksuzni hotelski kompleks Palazzo Versace.

Ima više od godinu dana da Dulce nije posjetila obalu. Obožavala je tu prazničku atmosferu, kuće, terase sa modernim cafe-ima i bezbrižan stil života.

Zašto bi se iznenadila otkrivši da Christopher posjeduje luksuzni tavan u hotelu Versace?

Jedan od prozora koji su se prostirali od poda do stropa imao je predivan pogled na zalijev i ona je duboko udahnula morski zrak kad je Christopher otvorio kristalna vrata.

Ukusno. Ali ne smije zaboraviti razlog zbog kojeg ju doveo ovdje.

Usluge u spavaćoj sobi.

Ta joj je pomisao trebala biti antipatična, ali ipak je osjetila neku vrstu snezacija unaprijed pri pomisli da će opet osjetiti magično uzbuđenje koje je on mogao prouzrokovati.

Je li bilo loše željeti njegov dodir bez ikakvog emotivnog uplitanja osim trenutnog užitka?

„Ne zavaravaj se, upetljana si do vrata“, rekao joj je unutarnji glas.

Nakon toga vikenda njen život će se vratiti u normalu. Koliko god je moglo biti normalno.

„Raditi“, mislila je dok je Christopher nosio torbe u spavaću sobu.

Uobičajene društvene aktivnosti… koje više nikad neće biti iste ako sretne Christophera sa Dianom ili s bilo kojom od mnogih žena spremnih da s njim podjele okupljanje. Da podijele s njim krevet, prokletstvo.

„To će biti katastrofa“, priznala je u tišini. Možda bi se trebala povući iz društvenog života, živjeti kao zatvorenica i jednostavno se zakopati u posao.

Osim što bi to značilo prihvatiti poraz.

U tom se trenutku nalazila tamo i odlučila je pokušati izvući najveću moguću dobit.

Dulce je pokazala pejzaž Broadwater-a

-Prelijepo je.

Christopher je stao iza i ona je bila svjesna njegove prisutnosti, topline koja je zračila iz njega i iskušenja da osloni leđa na njegovo tijelo je bilo neodoljivo.

-Provodiš puno vremena ovdje?

-Poneki vikend

Ali ne često, pomislila je Dulce dok se pitala kad uzima odmor da uživa u plodovima svoga poslovnog uspjeha. Posjedovao je druge stvari u drugim zemljama… možda je izabirao neko egzotičnije mjesto za opuštanje.

-Možemo jesti u hotelskom restoranu, ići u Sheraton ili istraživati aveniju Tedder.

Ona se okrenula. Christopher je obukao kratke hlače i sportske cipele.

-Dopuštaš mi da biram?

-Ne pravi se smiješna – zaprijetio je nježno.


[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   pet 18 vel 2011, 17:17

Capitulo 13

-Onda Avenija Tedder – odgovorila je bez oklijevanja – Možemo hodati. Pola kilometra nije ništa

Christopher se podrugljivo požalio na to.

-Ako želiš vježbu, mogu smisliti nešto bolje

-Ah, ali moje seksualne dužnosti ne započinju do večeras, ne sjećaš se?

On joj je pritisnuo donju usnu sa prstom.

-Ta bezobrazna usta ti mogu donijeti probleme

-U tom slučaju se idem presvući i zatim idemo

Brzo mu se pridružila odjevena u kratke hlače, majicu, kapu i sa torbom na ramenu.

-Krenimo

To je bila ugodna šetnja. Nježni zrak je osvježavao toplinu sunca. Ubrzo su sjeli na jednu terasu i sa očitim zadovoljstvom uživali u jelu.

Skoro su bili spremni da odu kada je zazvonio Christopherov mobitel i ona ga je ljubomorno pogledala kad je pogledao ekran i ostavio da zvoni.

-Možda bi se trebao javiti – predložila je kad je opet zazvonio nakon nekolike minute

Christopher je samo slegnuo ramenima i ignorirao uporno ponavljanje.

Nekoliko minuta poslije je zazvonio Dulcin mobitel.

-Sa Christopherom si – čuje se bijesni ženski glas – Zar ne??

-Diana?

-Odveo te na obalu za vikend, je li tako?

-Zašto to misliš? – upitala je Dulce

-Jednostavna matematika

-Ne postoji mogućnost da griješiš?

-Draga, pobrinula sam se da istražim. Jutros je Christopher otišao po tebe u tvoj stan

-Imaš problem – rekla je Dulce bez uzrujavanja

-Moj si problem ti u Chrisovom životu

-Predlažem ti da o tome raspraviš sa njim

-Pokušavam to uraditi

Dulce je prekinula razgovor i pogledala Christophera.

-Duguješ objašnjenje Diani

-Nije istina – mirno je odgovorio

-Izgleda da ona misli suprotno

Konobarica je donijela račun i nakon plaćanja, sa napojnicom, namjestio se na stolicu i uputio prema Dulce pozoran pogled

-Ono što smo dijelili Diana i ja završilo je prije nekoliko mjeseci

Ona mu je prigovorila i pogledala ga cinično

-I bez obzira na to i dalje izlaziš sa njom?

-Imamo zajedničke prijatelje i primamo iste pozivnice – rekao je dok je slijegao ramenima – Diana pokušava ostaviti utisak da smo i dalje zajedno

-Dobro joj ide – Dulce nije mogla prestati komentirati

Christopherove oči su očvrsnule

-I to ti smeta?

-Zašto bi mi smetalo?

-Ta je veza završila. Diana bi trebala nastaviti svojim putem

Trnci su prošli Dulcnimi leđima. Kao što se i ona treba udaljiti od njega sljedeći ponedjeljak? Od toga dana Christopher više neće sudjelovati u njenom životu.

Zašto ju je ta misao toliko ražalostila?

-Idemo hodati po plaži – predložila je kad su ustali od stola.

Odjednom je imala veliku potrebu da osjeti zlatni pijesak ispod noga, sunce na koži, mir i smirenost morskog kraja.

Kad su došli na plažu skinula je sandale i zagazila na pijesak mokar od mora. Hodali su u ugodnoj tišini diveći se nježnom zavoju obale koja se prostirala do Kirra.

Djeca su se igrala uz more, nadzirani od svojih roditelji, a dalje, galebovi su izgledali udaljeni u zraku.

To je bila mirna scena koja se umjereno preobražavala približavajući se Surfer's Paradise, posjećenijem mjestu.

-Želiš istražiti trgovine? – upitao je Christopher i ona je nagnula glavu

-To je hrabrost s tvoje strane dati bijelu kartu ženi.

-Možda jer se osjećam dužnim.

-Tko bi mogao odbiti? – upitala je Dulce dok je skidala pijesak sa stopala prije nego je obula sandale.

To je bila ugodna šetnja dok su obilazili aveniju sa trgovinama prije nego su se upustili u drugu ulicu gdje se Dulce zaustavila da pregleda neke zanimljive majice.

Kad se odlučila za jednu, Christopher je odmah izvadio svoj novčanik.

-Ne – rekla je ona čvrsto dok je pružala novčanicu prodavačici – Hvala, ali ne.

Bila je prva žena koja je odbila da on plati i njena zvjerska samostalnost ga je zabavljala.

Sjećao se vremena kad je morao paziti na svaki novčić, i oblačiti se i jesti od milostinje.

Nije bio ponosan što je nekada morao pribjeći krađi. Trenutno su rijetki znali da je godišnje donirao veliku količinu novca za utočišta za ljude bez doma i osnivao je centre za prihvaćanje za nezaštićenu djecu.

-Predlažem da se odmorimo uz kavu – predložio je Christopher kad su izašli iz trgovine.

-Ne možeš me pratiti, eh? – šalila se Dulce.

Kad se počelo smračivati, uzela su taksi prema Palazzu. Dulce j otišla direktno u spavaću sobu gdje je ostavila novu odjeću i uputila se u kupaonicu.

Nakon što je oprala kosu pod dobrim tušem omotala je ručnik oko tijela i izašla iz kupaonice baš kada je Christopher ušao potpuno gol.

Nakon zadivljenog pogleda na savršeno tijelo, nije bila u stanju pogledati ga direktno u oči i nije to ni pokušavala. Umjesto toga, prošla je kraj njega, ušla u sobu i prije nego što je zatvorila vrata čula je slabašan smijeh.

Christopheru je osjetio neko zadovoljstvo zbog Dulcine neugodnosti. Iskreno, bilo mu je drago znati da se ona ne osjeća potpuno opuštena sa njim i godila mu je činjenica da je njeno iskustvo sa muškarcima ograničeno.

osjetio je da njegovo tijelo reagira pri pomisli na noć koja se približava. Nije osjećao takvu senzaciju prema ženi od adolescencije, kad vrtlog hormona nije razlikovao jednu ženu od druge.

Trenutno, želja i strast su se sastojali jednoj ženi, samo jednoj. Dulce.

Kasnije, ona je završila sa šminkanjem, uzela je večernju torbu i izašli su iz apartmana.
Klasična crna haljina sa čipkom i cipele na petu bili su primjereni za svaku prigodu.

Dugi šal također čipkast oko vrata bio je savršeno uklopljen zajedno sa naušnicama i dijamantnom narukvicom.

Njen je izgled bio dosta mladenački, začešljana u elegantnu punđu na vrhu glave.

Tko bi rekao da je iznutra hrpa živaca?

Kad su stigli u restoran, službeni šef sa ljubaznom formalnošću ih je odveo do stola.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   sub 19 vel 2011, 21:24

Capitulo 14


Vino? Jedna čaša, koju je ona pila gutljaj po gutljaj tijekom večere, i iako su razgovarali ona se skoro nije sjećala o čemu su pričali. Jer je tamo bio samo muškarac i seksualna aura kojom je zračio. Bio je moćni afrodizijak...primitivan, smrtonosan.

Koliko je trajala večera? Dva, tri sata? Skoro je mogla čuti kucanje svoga srca dok je čekala trenutak u kojem će Christopher zatražiti račun.

Stan je bio mračan kad su stigli i Dulce se približila prozoru da se divi pejzažu.

Više nego što ga je čula, osjetila je Christophera iza svojih leđa i nije se bunila kad ju je on privukao prema sebi za ramena.

Njegove usne su pomilovale njen potiljak i ona je osjetila da je njeno tijelo bolno napeto zbog osjećaja koji su je obuzimali.

Zatim, Christopher ju je odveo u sobu i spustio je na krevet. Nakon što je ugasio neka svjetla, polagano ju je svukao dok nije ostala potpuno gola. Oprezno je podigao ruku i pružio ju preko Dulcinih ramena.

Onda je pomilovao njene grudi i prešao preko njenog trbuha prije nego se zaustavio na nježnom i vlažnom kutu između noga.

-Imaš previše odjeće – promrmljala je drhtavo Dulce, i zatim ga svukla.

Ljubila je svaki centimetar kože koji je bio otkriven, ližući njegove mišićave ruke i njegove očaravajuće trbušne mišiće, spuštajući se malo po malo do točke njegovog tijela koja ju je najviše privlačila u tome trenutku. Polako mu je skinula hlače i onda još sporije gaćice.

-Dul…dušo…ubit ćeš me ako tako nastaviš…

-Nema žurbe Christopher…Dopusti mi da učinim da uživaš…

-Ove noći ćemo dušo oboje uživati…

-Znam – i rekavši to stavila je njegov penis u usta, nježno ga kušajući, polako i slatko, kao da je to posljednja karamela na svijetu i ne želi da taj ukus nestane nikada…

-Oh Bože Dulce!!...mislim da neću dugo izdržati tako… - podigao ju je i postavio ju na krevet sa raširenim nogama. – moja malena Dul…volio bih da ova noć nikada ne završi…

Nakon što je to rekao počeo joj je grickati stopala, penjući se malo po malo do njenih bedara na tako senzualan način da je Dulce zadrhtala, i to je učinilo da zaplače od emocija vidjevši da se netko prema njoj ponaša tako slatko, ali hvala Bogu, mislila je Dulce, on nije vidio da plače i nastavio ju je ispunjati poljupcima dok nije došao do središta njenog tijela i želje.

Polizao ju je prvo nježno, a zatim zvjerski i strastveno, došla je do najboljeg orgazma u životu i znao je to jer se njegovo ime vjerojatno čulo na cijeloj obali.

Podigao se i stao iznad nje, ali baš kad je htio ući u nju vidio je nešto što mu je slamalo dušu.

-Plačeš Dulce?

-Žao mi je…ja…nisam htjela…samo što, nitko nikada nije vodio ljubav sa mnom tako nježno i oprezno.

-Moja malena princeza…nisam ti dao ni pola onoga što zaslužuješ…nisam ti uradio ni pola onoga što bih ti htio uraditi…nisam ti dao ni pola onoga što bih ti volio dati…Dulce…ja…

-Chris…daj mi sve sada…iskoristimo ovu posljednju noć zajedno i daj mi sve što mi možeš danas dati…sutra će biti drugi dan…daj da danas uživam kao što nikada nisam uživala…

Zbog nekog čudnog razloga te riječi više nego što su ga motivirale povrijedile su ga. Posljednja noć, nije na to mislio do sada. Više je neće vidjeti, niti je imati u svome krevetu, željet će je svake noći, ali kad se okrene neće je biti tu da vodi ljubav s njom. Morao je iskoristiti svaku sekundu sadašnjosti, jer budućnost s njom nije postojala.

Sa takvim razmišljanjem poljubio ju je tako snažno i očajno da ju je povrijedio.

-Chris…uđi u mene..čekam te

Ali prije nego je završila rečenicu nježno je ušao u nju i malo po malo je povećavao snagu i brzinu. Zatim se okrenuo, stavljajući Dulce na sebe, jašući ga sa neusporedivom ljepotom.

Christopher je zajecao kad je osjetio kako ga njezin seks siše snažnije nego njena usta. Izgledala je tako poslušno i senzualno, da je sumnjao da će jednog dana moći iz glave izbrisati ovaj prizor.

-Brže.. – rekao je on jedva čujnim glasom između Dulcinih vrisaka užitka.

-Ne...čekaj imam bolju ideju – rekavši to ustala se

-Bože Dulce ne radi mi to...sjedni opet na mene...ja ne...oh Bože Dulce...

Christopher je naglo progutao kad je njegov pogled pronašao Dulce. Popela se na sofu i stala u poziciju psića. Guza prema gore, glava prema dolje.

-Chris dođi ovamo... – rekla je dok je kretala svoju guzu na tako provokativan način da se njegov penis očvrsnuo više nego što je bilo moguće.

Sa glavom još uvijek na krevetu, ona je podigla ruku i s pomoću prstiju otvorila je usne svoga seksa.

-Ubijaš me Dulce… - rekao je dok je išao prema krevetu i milovao nježnu kožu svoga beep.

Ona je pustila usne svoga seksa i Christopher je izgubio razum, hipnotizirano gledajući malene i nježne nabore kako se polako zatvaraju. On ih je uzeo rukama, opet ih otvorio i jednostavno ju promatrao.

Stavio je vrh svoga upaljenog penisa na ulaz u njen seks i utonuo u nju sa jecajem, ulazeći do dna.

Dulce je podigla svoje bokove prema nazad k njemu sa pomamnim pokretima, ispuštajući ogromni jecaj.

Zvuk mesa koje se sudara sa mesom odjeknuo je sobom. Zrak je bio prožet mirisom seksa.

Christopherovi prsti su našli njen klitoris i prottrljali ga energično. Ona je reagirala jecajem, višim i dužim ovaj put. Nastavio je sa trljanjem dok je ulazio u nju i zvuk Dulcinih jecaja natjerao ga je da reži kao životinja.

-Nikada te neću povrijediti – rekao je on promuklim glasom dok se i dalje utapao u njenom seksu.

Trljao je klitoris brže, arogantno zadovoljan kad je osjetio da se njen seks grči na otkrivajući način.

-ahhhh!!! – jecala je Dulce – Ahhhh!!

Zabacila je svoje bokove unazad prema njemu da svrši dok se njen seks grčio i stiskao oko njegovog čvrstog penisa.

Režući iz dubine grča, brže ju je uzeo, nasilnije, luđački bombardirajući u njoj. Ona je kriknula, njeni mišići su bili napeti i sjajni dok je njeno tijelo drhtalo.

Posljednjim snagama ju je uzeo u naručje i bacio ju na krevet da bi poslije on legao kraj nje i zagrlio ju snažno da spava na njegovim grudima dok joj je milovao kosu i leđa.

Christopher je mislio da je Dulce već zaspala i onda si je dopustio da se preda svome vlastitom snu.

Ali Dulce nije spavala, ustala se polako da ga ne probudi, obukla ogrtač od crvene svile i izašla na balkon.

“Misli glavom. Ako poslušaš naredbe svoga srca imat ćeš ozbiljnih problema“, rekla si je Dulce u tišini.

Ali na neki je način imala osjećaj da je prekasno da aktivira razum.

Odatle su se vidjela svjetla brodova i Dulce ih je nepomične promatrala, kao hipnotizirana, dok je osjetila kako joj Christopher raspušta čvor trake koja joj je vezala kosu.

-Cijeli sam dan odlijevao iskušenju – rekao je dok je uplitao prste u kosu koja se zavijala na ramenima.

Zatim ih je vjetar počeo uzbuđivati. Sa toplim osmijehom približio se Dulcinim usnama i dugo ju ljubio.

Mjesec je blistao i bilo je bezbroj zvijezda koje su treperile na noćnom nebu.

„Magičan trenutak“, mislila je Dulce.

Kad je vjetar postao svježiji on ju je uzeo oko struka, skinuo joj ogrtač i polegao ju na krevet, dajući joj malenu masažu da mirno spava.

Spavali su nekoliko sati i kasnije ju je Christopher odveo u jacuzzi. Kao u snu, ona mu je dopustila da je opere i bila je mirna kao poslušno dijete kada je on očistio njeno tijelo i kasnije ju odveo u sobu gdje su vodili ljubav tako slatko da je opet poželjela zaplakati.

Prebrzo je došlo vrijeme za odlazak na aerodrom Coolangata.

Bilo je prošlo osam kad su se iskrcali na aerodrom u Sidneyu.

-Uzet ću taksi – rekla je Dulce kad su izlazili.

Christopher joj je uputio rječit pogled.

-Ne budi smiješna

-Moram stići na posao

-Ostavit ću te tamo

-Ali to ti nije usput

-I kakve to veze ima?

-Christopher…

-Smiri se Dulce. Ti ideš sa mnom

Ona je otvorila usta da se usprotivi, ali odmah ih je zatvorila, kad je vidjela da se jedan od zaduženih za parkiranje približava vozeći Aston Martin.

[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   ned 20 vel 2011, 21:54

Capitulo 15

Dulce j bila tiha tijekom puta u grad i prije nego što je on parkirao uz radionicu već je bila odvezala sigurnosni pojas.

-Hvala na ugodnom vikendu – rekla je dok je otvarala vrata.

Christopher je izašao iz auta, otvorio prtljažnik i dao joj putnu torbu.

Zatim je nagnuo glavu i dao joj kratki poljubac, ali tako intenzivan da ju je skoro ostavio bez daha. Zatim se odvojio, ušao u auto dok se ona udaljavala bez da ga je pogledala i ispod oka.

Je li netko mogao primijetiti da je njeno srce slomljeno? Na neki način je sumnjala u to dok se predavala svakodnevnim obavezama.

U jednom trenutku tijekom jutra nazvala je Silviu, zgodnu ALexanderovu bolničarku, da joj javi da će doći večerati sa ocem.

Christian ju je nazvao u četiri. Zračio je veseljem. Christopher Uckermann položio je ostatak novca na račun Espinosa SA, kako je i bilo dogovoreno.

“Misija izvršena“, mislila je Dulce smireno dok je uzimala taksi za kući.

Kad je stigla u stan, istuširala se, presvukla i odvezla se u Alexanderovu kuću.

Izgled njenog oca je bio nevjerojatno krhak i oneraspoložila se uvjerivši se da je još više pogođen od njene posljednje posjete.

Njegov apetit je nestao i ona ga je prisilila da jede dok ga je zabavljala sa anegdotama koje su ga na kraju i nasmijavale.

Dulce je ostala sa njim dok je Silvia nije upozorila da se njen otac treba odmarati. Prije odlaska, Dulce ga je poljubila u obraz i zagrlila ga čvrsto na nekolike minute.

-Silvia, ne znam kako bih ti mogla zahvaliti za sve što radiš za moga oca. Znam da novac koji ti dajemo nije dovoljan.

-Oh hajde Dulce, savršeno dobro znaš da ja ovo ne radim zbog novca, sa Alfonsom zaradom imamo dovoljno. Ja ovo radim jer je Alexander za mene kao otac i želim biti uz njega.

-Ali trudna si i trebala bi se više odmarati. Sigurna sam da se Alfonso slaže sa mnom.

-Još je rano Dulce, tek sam su trećem mjesecu i Alfonso je sretan kad sam ja sretna. Hvala ti što se brineš za mene, ali nije potrebno

-U redu, ali bilo što ili ako trebaš slobodan dan samo me trebaš nazvati.
Vrijedilo je prihvatiti Christopherove zahtjeve.

Alexander nikada neće saznati za Christianove financijske nerazumne odluke niti će saznati za detalje iz njegovog privatnog života.

„A ti?“, upitao je glasić dok se okretala u krevetu tražeći san.

U četvrtak ujutro, Dulce se probudila sa osjećajem nemira u stomaku. Predosjećaj?

Nakon što se ustala, nahranila mačku i pripremila si šalicu čaja, pregledala je elektronsku poštu. Zatim se istuširala, obukla i krenula u radionicu.

Ništa nije pokazivalo da ć dan biti drugačiji od bilo kojeg drugog. Kao i uvijek, promet je bio na vrhuncu i kasnije se posao odvijao normalno, bez ikakvih novosti.

Christian ju je zvao ujutro. Bio je radostan jer je financijski ugovor između Espinosa SA i Christophera Uckermanna već otpočeo. Čak je predložio da zajedno večeraju kako bi to proslavili.

Onda, zašto se nije mogla riješiti te vrste lošeg osjećaja koji se nadvila nad njom kao sivi oblak.

Bilo je skoro šest kad je stigla kući, nahranila je mačku i taman je htjela pripremiti večeru kad je čula zvuk mobitela.

-Dulce – Silvijin glas je bio miran i bez žurbe – Odveli su Alexandera u bolnicu. Krenula sam tamo. Razgovarala sam sa Christianom i već je na putu za kardiologiju. Vidimo se tamo.

Sa stisnutim trbuhom, Dulce je uzela torbu i ključeve i užurbano izašla iz stana. Kad je čekala lift sjetila se kardiologovog upozorenja i zatim je vozila ulicama brzo koliko je bilo moguće.

Kad je stigla u bolnicu, parkiralište je bilo puno auta, tako da je morala ostaviti svoje na rezervirani prostor, ali ne prije nego je napisala poruku na komadić papira i ostavila je ispod brisača.

Sljedeći sati su bili najgori u njenom životu. Christian i Silvia su čekali dok je medicinska ekipa pokušavala stabilizirati Alexandera, ali prognoze nisu bile ohrabrujuće.

Oko ponoći su poslali Silviu kući, a oboje njih su ostali stražariti dok noć polako nije prelazila u zoru.

-Idi kući i spavaj malo – nježno ju je zamolio Christian. Ali Dulce je odbila glavom.
U devet su javili u svoje urede da neće doći i ostali uz Alexandera noćiti.

I tu ju je našao Chris. Bila je blijeda, natečenih očiju i tako tužna da je osjetio želju da je stisne u svome naručju da je utješi.

Bio je svjestan da mu tu nije mjesto. Samo se dopuštao ulaz obitelji, iako je on prešao sve prepreke da dođe do njih, izrazi žaljenje i ponudi pomoć.

-Ne, hvala – rekla je Dulce nježno

Christopher se ograničio da na trenutak stavi ruku na njeno rame, a zatim je spustio ruku pokraj sebe.

Bolničarka mu je uputila značajan pogled dok je pokazivala na sat i on je kimnuo glavom kao potvrdu.

-Bit ćemo u kontaktu

-Kako je došao dovde? – upitala je Dulce nekoliko minuta poslije

-Svojom nevjerojatnom moći uvjeravanja – odgovorio je Christian, ožalošćeno – To je jedna od njegovih osobina, ili nisi primijetila?

„Primijetila sam toliko stvari o Chrisu“, pomislila je Dulce i u tom trenutku, šokirana, obratila je pažnju na monitor životnih znakova koji su počeli uporno zvučati.

Od toga trenutka sve je bilo pitanje vremena. Popodne, Alexander ih je ostavio zauvijek.

Utopljena u stanju boli, Dulce je dijelila suze sa svojim bratom dok su se međusobno tiješili.

-Trebala bi spavati kod mene

Ona se odvojila i potražila maramicu

-Bit ću dobro. Samo mi treba tuš i krevet

-Isto što i meni

Oboje su uzeli lift i izašli na svježi ulični zrak. Christian ju je otpratio do auta i čekao da se smjesti.

-Slijedit ću te da budem siguran da si stigla kući

U to doba skoro i nije bilo prometa. Stigavši u Double Bay počela je padati lagana kiša. Preko retrovizora je vidjela svjetla auta svoga brata i kad je parkirala ispred zgrade, Christian je svirnuo, okrenuo se i nestao joj iz pogleda.

Zamor ju je pobjeđivao kad je izašla iz lifta. Bila je tako zadubljena u svoje misli da nije vidjela visoku mušku figuru naslonjenu na zid uz njena vrata.

-Chris? – uspjela je reći dok joj je on uzimao ključeve iz ruke, otvarao vrata i nježno je ugurao unutra. – Što radiš ovdje? – dodala je sa umorom – Nisi trebao doći

-Ne? – odgovorio je dok joj je skidao torbu sa ramena, stavljao je stolić i vodio je u kuhinju.

Zatim je pripremio čaj i sendvič.

-Jedi

-Jesti? Ne da mi se

-Dobro će ti doći, barem malo

Bilo se lakše predati nego svađati. Dulce je poslušno pojela komadić i popila nekolika gutljaja čaja, i zatim odmakla tanjur.

-Tuš i u krevet – rekla je umorno dok se ustajala – Možeš ići ako hoćeš

Nije se trudila da sačeka njegov odgovor. Nije je bilo ni briga ako i ostane. Ovo je bilo previše za nju i više od svega je htjela spavati.

Christopher je nahranio mačku, oprao suđe, provjerio mobitel, ugasio svjetla i ušao u sobu.

Dulce je spavala. Christopher se svukao i oprezno se uvukao ispod plahte. Samo pomisliti da bi se mogla probuditi i plakati u samoći bila je mogućnost koju nije htio dopustiti.

Dulce je sanjala. Snažne ruke su je grlile i jedna je ruka milovala njenu kosu. Jedne usne su nježno ljubile njenu sljepoočnicu i ona je spavala osjećajući toplinu mišića koji su je grlili, kožu ispod njenog obraza i ritmične otkucaje srca ljudskog bića.

To je bio olakšavajući osjećaj, smirujući i osjećala se sretna tako, sigurna u tim rukama i nespremna isplivati iz tog toplog i zaštitničkog osjećaja da se suoči sa okrutnom stvarnošću dana.

Ali snovi traju kratko, i polako je prešla kroz veo nesvijesti da otkrije da je sve to stvarnost.

-Chris?

-Nadam se da nisi mislila da je drugi muškarac – promuklo je izustio prije nego se suočio sa njenim iznenađenim pogledom – Nisam te htio ostaviti samu.

Ona je pokušala shvatiti značenje njegovih riječi, ali joj je to bilo jako teško u ovo doba jutra.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   uto 01 oľu 2011, 13:10

Capitulo 16


Christopher je promatrao kako se njeni blijedi ožiljci bude postavši svjesna onoga što se dogodilo, vidio je bol i njen pokušaj da preboli.

-Želiš li razgovarati?

Dulce je odmahnula glavom dok je suzdržavala suze. Nije se željela slomiti pred njim.

-Idem pripremiti kavu – rekao je Christopher

Morao je zadržati ruke zauzetima, jer će je u suprotnom stisnuti u svoje naručje, a odlučio je da će sljedeći put voditi ljubav njenom voljom.

Kad je ustao iz kreveta, ušao je u kupaonicu i kasnije izašao obučen i obrijan misleći kako ženska mašina ne može zamijeniti njegovu električnu mašinu za brijanje.

U kuhinji je pripremio kavu. Bilo je prošlo osam i dobar doručak će im dobro doći, tako da je počeo pripremati dvije tortille sa šunkom i sirom.

Dulce je obukla farmerke i majicu. Osjećala se bolje nakon što se počešljala, umila lice i započela svakodnevnu rutinu.

Nije bila zadivljujuća, ali ni loša, mislila je dok se gledala u ogledalo. Dovoljno da se suoči sa tim danom i svime što donosi sa sobom.

Miris kave i tosta ju je privukao. Ušla je u kuhinju baš kad je Christopher stavljao tortille na tanjure.

Iako nije bila previše gladna, pojela je pola, sa tostom i dvije šalice kave.

-Zar ne trebaš biti negdje drugdje u ovo doba?

-Kasnije – rekao je Christopher namještajući se na stolici, sretan jer mu je izgledala manje ranjiva – Otići ću kad dođe Christian.

-Dulcine oči su se blago zamaglile-

-Dobro sam

Chris se usprotivio

-Nisam rekao da nisi

Dulce mu je dugovala riječi zahvale

-Bilo je jako ljubazno od tebe što si došao biti sa mnom

-Natjerao sam Christiana da mi obeća da će me nazvati ako budeš inzistirala da se vratić kući

Znači da se Chris brinuo za nju?

U tom je trenutku zazvonio telefon i ona se javila. Christian je bio na putu prema njenoj kući.

Dulce je počela pospremati stol i zajedno su oprali suđe.

Kad su završili, ona je rekla da ide pospremiti sobu kao izgovor da pobjegne od njegove prisutnosti. Zvono je zazvonilo kad je soba već bila čista i uredna.

Christian nije izgledao kao da je dobro spavao. Dulce mu je pripremila kavu i nije znala da li da osjeti tugu ili olakšanje kad je Chris rekao da ide.

Dani koji su došli nakon sprovoda bili su jednako tmurni i Dulce je uzela još jedan slobodan dan prije nego se vratila u radionicu.

Silvia je uzela Alexanderovu kuću po Dulcinoj naredbi, Christian je mora otputovati u Melbourne zbog posla i Dulce je skoncentrirala svu svoju energiju na posao.

Chris je zvao nekoliko puta, ali ona se ograničila na kratke razgovore odbijajući njegove pozive.

Čak i u normalnim okolnostima, medaljon koji je naručila Diana digao bi joj živce. Tako da se usredotočila na dizajn dragulja pokušavajući dostići savršenstvo.

Dani su prešli u tjedne. Christian se vratio u Sidney na nekoliko dana prije nego što opet otputuje u unutrašnjost zemlje.

-Dulce, trebaju te u trgovini

Ona se razdvojila od stolnog mikroskopa, namjestila kosu i uputila se u trgovinu gdje su dragulji sjali na tamnom baršunu u nekolike kristalne vitrine.

Dvoje radnika su bili iza kristalnog izloga i gledali ljubazno mladu i visoku ženu čija su se leđa i figura Ducle učinili vrlo poznati.

Kad se žena okrenula prema njoj, Dulce je znala zašto. to je bila Diana.

Bila je jako lijepo obučena, besprijekorno našminkana i sa svojim uobičajenim izgledom međunarodne manekenke.

„Imat ćemo problema“, bilo je prvo što je Dulce pomislila.

-Gospođica želi s vama razgovarati o medaljonu koji je naručila ovdje.

-Naravno – rekla je Dulce ljubazno i približila se Diani – Možda mi ga želiš pokazati – rekla je dok je uzimala komad baršuna i ispružila ga preko izloga.

-Ovdje je – rekla je Diana.

Bio je to lijep pravokutan kamen sa pet dijamanata urezanih i presavijenih u zlatu. Lanac na kojem je visio, bio je besprijekoran.

-Ima ogrebotina i dijamanti nisu veličine ni kvalitete kako smo se dogovorili.

To je bio točno onaj dragulj koji je Diana naručila. Dijamanti savršeno izrezani i savijeni.

Dulce je izvadila povećalo i odmah primijetila ogrebotine. Bilo ih je nekoliko. Ipak nije bilo nijednoga kada su dragulj predali Diani. Pokušavala je namjerno poniziti njen vješti posao?

-Moje bilješke su u arhivama – počela je srdačno i kasnije se vratila radnici – Barbara, bi li bila ljubazna i donijela mi ih? Moram provjeriti originalne detalje sa gospođicom Dianom.

Dulce je pregledala temeljito bilješke o dizajnu i izdvojila je vrijeme da ocijeni svaku stavku. Kad je napokon završila, Diana je ostala bez argumenata.

-Još uvijek ostaju ogrebotine

-Možemo ih ukloniti – rekla je mirno

-Odbijam prihvatiti rad sa popravljenim kvarom – izjavila je sa ubojitim pogledom.

-Ako nam želiš ostaviti dragulj, nadoknadit ćemo štetu bez dodatnih troškova.

-Jedino prihvatljivo rješenje je odšteta – rekla je sa bezobrazlukom – Želim potpuni kredit na moje ime i zadržat ću medaljon.

-To je protiv naše politike

-Ako ne prihvatiš moje uvijete obavijestiti ću Udruženje Draguljara i osim toga pobrinut ću se da slučaj dođe do medija.

-Slobodno. U međuvremenu ćemo potražiti nekog neovisnog draguljara da pregleda ogrebotine i također ćemo njegov izvještaj poslati u medije.

Otkrila je Dianino blefiranje i ostavila ju bez teksta. Diana je to znala i njen izraz nije bio ugodan kad je brzo pokupila medaljon i stavila ga u torbu.

Sa lažnim mirom, Dulce se okrenula prema Barbari.

-Otpratit ću gospođicu Dianu do vrata

To je bila mala pobjeda koja je trajala dok nisu izašle na ulicu.

-Nemoj misliti da si pobijedila – olakšala se Diana perverznim tonom – Želim Christophera i pokušavam ga zadržati kraj sebe

-Stvarno? – Dulce je pogledala u ženine stisnute oči – Sretno

-Udalji se od njega. Potrošila sam previše vremena i energije njegujući našu vezu.

Na trenutak je Dulce mislila da će je Diana udariti i pripremila se, ali manekenka se zadržala na izgovaranju žestokih psovki prije nego se udaljila.

Sa velikom mukom, Dulce se vratila poslu i bila je sretna kad joj je završila smjena i mogla je otići kući.

Tuga, zajedno sa suočavanjem sa Dianom, samo su poslužili da joj uzburkaju emocije.

Bilo je previše lako naljutiti se na sudbinu ili se utopiti u moru suza.

Kad je otvorila vrata mačka je potrčala prema njoj i pomilovala joj je uši nježno. Onda je mačji udarila glavom o njenu ruku.

-Bezuvjetna odanost – promrmljala je dok je pažljivo milovala nježnu životinjsku dlaku.

Bila je sama i nije imala zovnuti nikoga bliskog.

Christian je bio u Melbourneu, Anahi se vratila u Italiju, a njen ponos joj nije dopuštao da zove Chrisa.

U redu, onda će nahraniti mačku, pripremiti večeru i počistiti stan. To će joj oduzeti nekoliko sati- kasnije će se istuširati i ići u krevet.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   čet 03 oľu 2011, 21:28

Capitulo 17

Vratiti se poslu bilo je olakšanje za Dulce i to se jutro marljivo predala obavezama.
Namjestila je stolni mikroskop i usmjerila ga na osjetljivi nabor koji je bio u tijeku. Za nju je zapetljani dizajn bio izazov koliko profesionalno toliko i osobni.
Željela je nabolje i posvećivala je pažnju minijaturnim detaljima koji će je odvesti do željenog rezultata...savršenstva.
Nije joj smetalo nastaviti sa poslom tijekom pauze za ručak i ostati dokasno u radionici; ništa nije bilo važno u usporedbi sa kvalitetom njenog posla.
Zgrada je trebala računati sa sigurnosnim mjerama. Bilo se lako riješiti puštenih dragulja, zbog čega su se pretvarali u omiljenu metu za pljačkaše.
Tu je bilo dragog kamenja neprocjenjive vrijednosti, kao jako skupa skupina. Zbog toga, sigurnosne su mjere bile rigorozne i tvrtka je računala sa jednom od najboljih oklopnih kamera.
Kristalna vrata protiv metaka su štitili osoblje koje je radilo unutra i skupi sigurnosni sustav se brinuo za ostalo.
Ipak, trebalo je imati puno opreza, nešto na što se ona navikla tijekom godina i na što nikad nije zaboravljala.
Jedno od zlatnih pravila je bilo da dvije osobe, nikada jedna sama, budu u radionici. Ako se slučajno nešto nezgodno dogodi jednome, drugo može uključiti alarm.
U tri godine koliko je radila za tvrtku nitko nije pokušao provlaiti u sustav tijekom dana.
Zaboga!! Zašto su joj se te misli motale glavom? Instinkt, predosjećaj? Ili je to zbog njene trenutne ranjivosti?
Koliko se god trudila, nije mogla maknuti Chrisa iz svojih misli. Bio je snažno uljez koji ju je obuzimao svake minute u danu.
Mogla je osjetiti njegov dodir bez ikakve poteškoće. Osjetiti njegove usne na svojima.
„Ne idi dalje“, pomislila je. Uspomene su bile previše žive, previše otrovne.
Morala je priznati da je bilo prekrasno dok je trajalo. Prolazna avantura prouzrokovana neispravnim razlozima. I nagori od njih je bila manipulacija.
Onda zašto je patila za njim?
Ugovor je završen. Espinosa, S.A. cvjetat će pod Chrisovom upravom.
Christianov privatni život ostat će anoniman. A što se tiče nje? ispunila je sve obaveze i sad je slobodna.
Dulce je osjetila zatomljeni smijeh u grlu. Sigurno da je tako! Ali istina je bila ta da nikada u životu nije bila vezanija!!
Jedva je jela, ali začudo je dobro spavala. Nešto od toga je sigurno bilo zbog tuge zbog gubitka oca. A sve je ostalo bila Chrisova krivica.
Elektroničko zvono je zazvonilo iznad glazeb ambijenta i Dulce je podigla pogled. S druge strane vrata vidjela je poznatu osobu sa kutijom hrane u obje ruke.
To je bila Sally, konobarica iz obližnjeg kafea sa narudžbom za ručak.

-Hoćeš otići da uzmeš sendviče ili idem ja? U redu, idem ja – rekla je Dulce primjetivši da je teo zadubljen u osjetljivi posao zagrijavanja finog metala.
Ostavivši sa strane pribor otišla je do vrata, skinula katanac i otvorila kvaku.
I tad se otvorio pakao.
Imala je prolaznu viziju Sallyinog užasnutog izraza u trenutku kad je čovjek sa skrivenim licem spustio poklopac da bi uskijao u unutrašnjost radionice.
Mora je počela kad je ugledala sjaj groznog noža.
U takvim okolnostima bilo je jasno što uraditi. Slušatoi naredbe i ne igrati se junaka.
Nož nije bio pištolj, osim toga Dulce je trenirala samoobranu. Može li riskirati da ga razoruža??
Čovjek je izvukao pištolj.
-Da ti nije palo na pamet – naredio je tako zapovjedničkim tonom da joj se zaledila krv u venama.
Brzim pokretom okružio joj je ramena sa jednom rukom i privukao ju sebi dok joj je pritisako vrh noža uz grlo.
Mirna, mora biti mirna. Što nije bilo lako zbog blizine pištolja, da i ne spominjemo prijetnju nožem.
Ktukom oka vidjela je da Teo oprezno kreće nogu prema gumbu za alarm postavljenoj na podu. Poziv koji će poslati električnu uzbunju kod nadglednika, u tvrtku za sigurnost i u policijsku postaju.
Dulce se molila da zločinac to ne primijeti.
-Otvori oklopnu kameru – rekao je grlenim glasom koji je učinio da Teo podigne ruke nemoćnim pokretom-
-Ne znam kombinaciju.
Odgovor za dobivanje vremena i uljez je to znao.
-Misliš da sam glup? – upitao je perverznim tonom dok je stiskao Dulcina ramena – Otvori odmah ili ću koristiti nož.
Ona je osjetila vrh na grlu, ubod na koži i zatim topli mlaz krvi.
Teo nije oklijevao. Približio se vratima kamere, ukucao znamenke i zatim otovrio vrata.
-Stavi sve u torbu. Idemo!!
Teo je oduživao koliko se mogao usuditi.
-Hoćeš da je stvarno ozljedim??
Nož je jače pritisnuo i Dulce je zajecala od boli.
-Brz sam koliko mogu – rekao je Teo dok je praznio skladište ubacajući sadržaj u torbu – Ovo je sve što ima
-Daj mi! – rekao je zločinac dok je puštao Dulce i upućivao se prema vratima.
Ali ona je vidjela ono što on nije mogao i namjerno je zadržala bezizražajan pogled dok su se dva naoružaba stražara postavljala sa svake strane vrata na ulici.
Dobro usmjereni iznenadni udarac bilo je sve što je bilo potrebno da razoružaju uljeza i iskoristiti nekolike sigurne sekunde zbunjenosti koje će dati stražarima priliku da uđu i svladaju ga.
U dijeliću sekunde Dulcina noga mu je udarila ruku i pištolj nje odskočio zrakom.
Čovjek se razvratno bacio na nju i Dulce je jedva mogla vidjeti kako se vrata nasilno otvaraju i stražari ulaze prije nego ju je kriminalac opet pritisnuo uz svoje tijelo.

pritisak u rebrima bio je nepodnošljiv i jedva je mogla disati.
Sally je počela tiho plakati.
-Pusti je – naredio je jedan od stražara i dobio smrtonosan pogled.
-Jesi li lud? Ona je moj spas da izađem odavde.
-baci nož
-Ni ne sanjaj kolega
Ono što je počelo kao pljačka pretvorilo se u pokušaj otmice.
Onda je Dulce čula udaljeno zvuk sirene koja se brzo približavala radionici i zatim se zaustavila.
Nekoliko sekundi kasnije je zazvonio telefon.
-javi se ti!
Mičući se oprezno stražar je poslušao naredbu i zatim se javio tom čovjeku.
-Za tebe je.
Reci policiji da želim da me puste da izađem odavde bez zamki i da mi onda daju petnaest minuta da odem. Takav je dogovor.
Scena je sličila na onu iz filma. Gore od toga, jer je čovjek bio očajan i ne bi oklijevao da naudi Dulce.
U dijeliću sekunde je vidjeli cijeli svoj život kako joj prolazi pred očima. Vidjela je svoju majku, svoga oca, Christiana i Christophera. Dovraga, zašto Christopher?
Ona nije imala budućnost sa Chrisom. Prokletstvo, moguće je da uopće nema budućnosti!
-Želim vas sve vani. Odmah! – bijesno je naredio kriminalac i ona je zadržala dah.
Stražari, Sally i Teo su mirno otišli prema izlazu i vrata su se zatvorila ostavivši Dulce i toga čovjeka u radionici.
-Ti i ja ćemo zajedno prošetati – čula je njegov glas pokraj uha – A ako budeš dobra mogao bih te pustiti da odeš kad budemo daleko odavde
-Da.
Sigurno da hoće. A u ponoć će sunce zasjati na Aljasci.
Njegova ruka je stisnula Dulcine grudi.
-Ili bi se možda mogli malo poigrati
-Da, u tvojim snovima.
Čovjek ju je nasilno gurnuo prema izlogu.
-Uzmi prokleti telefon i reci tim idiotima da se aktiviraju.
Ona je jedva mogla vjerovati da će ga pustiti samog odatle. Drago kamenje vrijedilo je bogatstvo. I njen život je bio u opasnosti.
Uzevši slušalicu vidjela je da joj teče krv iz rana na ruci.
-Budite mirni. Radite što vam kaže. Blokirali smo ulice tako da neće moći otići daleko – muški glas je bio jasan i izravan.
-Jedan njihov pogrešan korak i ti ćeš prijeći u povijest, čuješ li me?
Ono što se dalje dogodilo je bila prava noćna mora akcije, buke i straha; sve u pokretu dok ju je tjerao da nosi torbu sa draguljima, koristio ju je kao ljudski štit i, već na ulici, gurao ju je prema svome autu.
U tim strašnim sekundama ona je bila spremna na bilo što, i ne dok je on nije gurnuo na suvozačko mjesto i zatim gotovo sjeo na nju shvativši će moći pobjeći. I povesti je sa sobom.
Čovjek je zaokrenuo ključ i upalio auto. Dulce je čula škripanje guma dok je vozilo bježalo zastrašujučom brzinom.
Automatski se zadržala za nadzornu ploču i čula je njegov luđački smijeh dok je radio zaokrete između automobila koji su jurili po cesti. Zatim je napravio nasilan zaokret nalijevo i ispustio bijesni vrisak vidjevši da je ulica blokirana.
Onda se okrenuo ukrug ali bilo uzalud jer je opet susreo blokiranu ulicu.
Auto je udarilo u drugo vozilo zaglušujućim zvukom spljoštenog metala prije nego je izašao iz ceste i otišao na stranu ulice usred kočenja i trubljenja drugih vozila.
Nekoliko sekundi prije, Dulce je vidjela neizbježnu katastrofu i impulzivno je otvorila vrata i bacila se prije nego se auto sudarilo.
Kad je njeno tijelo palo na asfalt, na nekolike sekunde osjetila je zatomljenu bol, zatim se pokušala pomaknuti i onda...ništa.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   čet 03 oľu 2011, 22:35

Capitulo 18

Dulce je sanjala. Osjećala je čudnu tjelesnu slabost. U određenim trentucima izgleadalo je kao da
će se osvjestiti i zatim bi opet padala u duboki san koji ju je tješio.
Čula je glasove, u početku udaljene i zbunjujuće,a zatim jasne kad se počela potpuno buditi.
Bijeli zidovi, pokreti, blagi antiseptičan miris i bolničarka u uniformi, koja je provjeravala njene životne znakove.
Bolnica.
Dulce je promotrila svoje stanje, zavoje na ruci i osjetila je opću bol, posebno u glavi, u jednome boku i u jednome ramenu.

-Jako dobro. Budni ste – rekla je bolničarka sa temeljitim pogledom – Višestruke ozljede, ogrebotine, površne rane prouzrokovane hladnim oružjem i šok. Dali smo vam analgetik. Uskoro će doći liječnik. Ah, imate posjetu.
Netko tko je došao nekolike minute nakon što su je hospitalizirali, tko je inzistirao da ju prime najbolji liječnici i da ju stave u posebnu sobu.
-Posjeta?
-Ako ga ne možete primiti, reći ću mi da sačeka
Sigurno se radi o policijskom agentu da joj uzme izjavu
-Ne, pustite ga unutra
Čim je bolničarka izašla, ušao je Christopher i njegova prisutnost kao da je ispunila sobu.
Dulcin iznenađeni izraz mu je izvukao osmijeh na usnama iako su mu oči ostale ozbiljne dok se približavao krevetu.
-Čak ni „bok“?
Dulce je osjetila da joj se ubrzava puls.
-Ostala sam bez teksta
-Zbog moje posjete? – rekao je opuštenim tonom dok se pitao može li ona zamisliti kroz što je morao proći nekoliko sati prije. Bijes...ne, bijes kad su ga obavijestili o onome što se dogodilo. I strah. Pravi strah pomislivši da ju je mogao izgubiti. Još uvijek se borio protiv te dvije emocije i kontrolirao ih je samom snagom volje. Zločinac će skupo platiti činjenicu da je u opasnost doveo njen živto – Nitko me ne bi spriječio da te uđem vidjeti. Kako si, dušo?
-Dobro, koliko se može biti
Christopher joj je nježno pomilovao obraz prstima
-Trebaš nešto?
„Tebe, iako sam ja za tebe samo prokleti posao, iako si platio da bi bio sa mnom, ponizivši me kao što nitko nikada niej. Usprkos tome trebam samo tebe da bih se osjećala sigurno, sigurno i sretno“, odmah je pomislila.

-Kad ću moći izaći odavde? – bilo je jedino što je mogla izgovoriti, suprotno onome što je stvarno htjela reći.
-Za dan ili dva – rekao je dok joj je milovao donju usnu.
-A otmičar?
Christopherovo lice je poprimilo ozbiljan izraz.
-Uhićen i u zatvoru.
U tom je trenutku ušla bolničarka.
-Moram vas zamoliti da odete. Pacijentica se mora odmoriti.
Na jedan trenutak Dulce je pomislila da će odbiti, ali se on približio njoj, poljubio je u usne i otišao.
Popodne je Dulce dobila dva buketa cvijeća. Jedno od osoblja iz radionice i tri tuceta crvenih ruža, sa karticom na kojoj se mogla pročitati samo jedna riječ napiana crnom tintom: Christopher.
Dulce je malo jela, održala kratki razgovor sa policijom u kojem je ispričala sve što se dogodilo prije i poslije napada.
Kasnije je zaspala, nesvjesna Christopherove prisutnosti koji je promatrao njeno lice dok se odmarala.
Tako osjetljiva. Sa porculanskom kožom i ustima koja su bila čisto iskušenje.
Želio ju je odvesti kući, zagrliti je i zaštititi ju dok spava. I uvjeriti je da joj više nitko beće nauditi, njoj, čije su ga lijepe oči zarobile otkad ju je upoznao. Bez velikog truda ovladala je njime, i ukrala mu srce.
Je li svjesna osjećaja koje budi u njemu?
Ispod toga je bilo pitanje znati što će on uraditi po tome pitanju.
Dulce se probudila rano. Nakon što se istuširala uz pomoć bolničarke, rekli su joj da će je skinuti sa infuzije i ona je izjavila da želi ići kući.
Specijalist nije bio tako entuzijastičan.
-Volio bih da ostanete na promatranju još dvadeset četiri sata,
-Voljeli biste, iako nije baš potrebno, zar ne?
-Živite sami?
-Ne baš.
Mačka se ne računa, ali imala je telefon, mobitel i dobru susjedu.
Liječnik je pregledao životne znakove i povijest bolesti.
-Dogovorit ćemo se nešto. Popodne ću vas opet pregledati imajući u vidu mogući otpust. Ima li netko doći po vas i odvesti vas kući?
Iza šest popodne Dulce je taksijem došla do svoga stana.
Mačka ju je Pozdravila protestnim mjaukom. Dulce ju je nahranila i pripremila si šaLicu čaja.
Osjećala je veliku bol, tako da je popila dvije tablete.
Kasnije se ugodno smjestila u sofu ispred televizije sa mačkom u naručju. Izabrala je polusatnu komediju i pripremila se za opuštanje.
Uporni poziv internog telefonA bio je kao nepoželjni uljez.
Na ekranu aparata vidjela je da je Christopher.
-Dobro sam i spremam se da legnem.
-Otvori vrata
-Preumorna sam za posjete
-Dulce!!
-Ostavi me samu, molim te – rekla je i prekinula razgovor
Nekoliko minuta kasnije, zazvonilo je zvono na vratima. Susjeda?
Bio je to administrator zgrade zajedno sa Christopherom.
Ona je otvorila vrata
-Vaš...prijatelj je zabrinut za vaše zdravlje – objasnio je, sa pokajničkim izrazom.
-Kao što vidiš, dobro sam
Christopher se okrenuo prema muškarcu.
-Ja ću ostati sa njom
Administrator ju je zbunjeno pogledao
-Dulce?
-Dobro.
Nekoliko sekundi kasnije, nakon što je zatvorila vrata, okrenula se prema čovjeku koji joj je poremetio život.
-Što misliš da radiš?
-Da ti pripremim neseser ili ćeš ti? – upitao je kontroliranim glasom.
-Što si rekao?
-To što si čula. Ili ideš sa mnom ili ostajem spavati ovdje – rekao je tonom nježnim kao svila, ali sa nimalo ljubaznim pogledom – Ti odluči
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   pet 04 oľu 2011, 16:05

Capitulo 19

-Ne želim te vidjeti ovdje
Christopherov pogled se smračio i bez riječi se uputio u spavaću sobu.
-Ne možeš to raditi! – uzviknula je Dulce kad je počeo otvarati ladice komode i stavljati robu u torbu. Zatim je otišao do ormara i izvukao nekolike haljine koje je također stavio u torbu. Kasnije je dodao neke higijenske proizvode koje je našao u kupaonici.
-U redu, idemo.
-Ne idem nigdje sa tobom.
-Hoćeš. Vlastitim nogama ili ću te morati odnijeti u naručju.
Dulce ga je htjela udariti.
-Tko dovraga misliš da si?
-Trebaš se odmoriti i oporaviti. I moram vidjeti da to radiš.
-Mogu se sama čuvati.
-Sigurno – odgovorio je dok je zatvarao zatvarač torbe – Sljedeći tjedan. Do tad ću se ja brinuti za tebe – dodao je izazivačkim pogledom.

nije bilo sumnje da je odlučan da uradi ono što je rekao, tako da ga je pratila do predvorja gdje su ušli u lift.

Aston Martin je bio parkiran na ulazu u zgradu i Dulce se smjestila na suvozačko mjesto.

Nekoliko minuta kasnije uvukli su se u promet i prešli kratku udaljenost dok nisu došli do Christopherove kuće u Point Piperu.

Dulce se jedva uspjevala kontrolirati. Bio je najnemogućiji čovjek kojeg je imala nesreću upoznati.

Christopher je parkirao auto u garažu.

-Koliko dugo misliš biti neraspoložena? – rekao je Chris sa pogledom koji je preklinjao razumijevanje.

-Nisam neraspoložena. Samo ti nemam što reći.

Dok ona nije imala što reći, on joj je imao puno toga reći o riziku u kojem je bila i o njenoj igri junakinje. Prokletstvo, ima li ona pojma što joj se moglo dogoditi?

-Tvrdoglava si – rekao je dok ju je uzimao u naručje, naginjao se da uzme torbu i bokom je zatvarao vrata vozila.

-Mrzim te – rekla je Dulce bijesno.
-Jako zdrav osjećaj
-Spusti me, mogu hodati
Kad su ušli u kuću, Christopher je prošao galerijom i napkon ju spustio na pod glavne spavaće sobe. Zatim je sklonio plahte sa kreveta i namjestio jastuke.
-Ulazi u krevet. Donijet ću ti šalicu čaja.
-Ne trebam bolničara.
Christopher je opustio kravatu i skinuo jaknu.
-Ovdje ili u bolnici. I ako ne budeš legla kad se vratim, ja ću te staviti u krevet
Sa bolnim tijelom ona je ušla u kupaonicu.
Nekoliko minuta kasnije vratila se u sobu i uvukla se u krevet. Bilo je tako lako zatvoriti oči ki zaspati.
Christopher je ušao u sobu i zatvorio oprezno vrata. Čaj i sendvič su mogli čekati.
Promatrati njenu glavu naslonjenu na jastuke i njeno lice dok se odmara bilo je dovoljno da ga ostavi bez daha, dok mu je srce kucalo ubrzano.
Christopher je sjeo uz krevet, pazeći na svaki pokret, na najmanje bolno žaljenje.
Tijekom noći joj je donio još dva analgetika uz čašu vode.
Bila je tu, na tome mjestu, gdje je i pripadala. Gdje je on htio da ostane.
Želio je voditi ljubav sa njom u tom i u bilo kojem trenutku, ali mu se činilo kao velika podlost da sada iskoristi njenu slabost; upravo je izgubila oca i proživjela užasan napad u kojem je oteta i ranjena.
Definitivno nije mogao biti tako odvratan, sada ju je morao naučiti da otvori oči i primijeti da su stvoreni jedno za drugo.
Dulce se polako počela buditi i zbog maglovite svjetlosti u sobi, primijetila je da je noć počela prelaziti u zoru.
Ubrzo je osjetila bol od borjnih ozljeda i uvjerila se da bilo kakav nagao pokret nije dobra ideja.
Krevet, soba... nisu bili njeni. Onda se sjetila i poželjela da nije.
Polako je okrenula glavu i susrela se sa Christopherovim mračnim pogledom. Ležao je pokraj nje i gledao ju.
„Bolje nego sinoć“, pomislio je dok joj je sklanjao pramen kose sa lica.
Njegove oči su se suzile ugledavši tanku liniju na dnu vrata. Rana će se ubrzo zatvoriti i nakon nekog vremena ožiljak će nestati.
-Želiš li razgovarati o onome što se dogodilo?
-Činjenice su u službenom izvještaju – Dulce je pokušala opušteno reći, ali nije uspjela.
On je već pročitao i proučio taj izvještaj.
-Nisi poslušala pravila tvrtke.
Christopher je još uvijek umirao pri pomisli što se moglo dogoditi.
-Brineš se za moju dobrobit Chris?
-I to te iznenađuje?
To je bilo sjeme nade.
-Što se tiče napada, bankari, trgovaci draguljima i draguljari su profesionalci sa visokim rizikom.
To je bila istina. Ali uposlenicima je govorila da pasivno odgovraju i da ne napadaju ili nastupaju agresivno u slučaju pljačke.
-Strašno si me uplašila – rekao je dok joj je prelazio preko usana prstom – Sljedeći put se ne ponašaj kao junakinja, može? – rekao je nježno.
-Što bi ti učinio u sličnoj situaciji?

Christopherove oči su se smanjile. U adolescenciji je upoznao ulice, živio je na njima jedno vrijeme i obradio ih je. Izlagao se rizicima koji su ga dovodili blizu sukoba sa zakonom, ali nikada dovoljno da ga uhvate.
Nosio je nož, ali nikada pištolj. Učio je i prakticirao orjentalne tehnike borbe i samoobrane. Tehnike koje su mogle ubiti čovjeka dobrim udarcem ruke ili noge.
Kao odgovor na Dulcino pitanje, proučio bi prednosti i izložio bi se proračunatom riziku. Kao što je i ona.
-Vidi...
-Ako ćeš mi reći da je to u redu za muškarca, ali ne za ženu, morat ću te udariti – rekla je ona sa mirnom žestinom.
-Moglo bi biti zanimljivo – odgovorio je zabavljajući se.
Ispod površine je bilo puno više nego što je on dopuštao da se vidi. Nitko, čak ni najvrjedniji novinari nisu mogli otkriti puno o njegovoj prošlosti.
Ona se pitala kriju li te sjene nešto neoprostivo. Možda ga je to pretvorilo u osobu kakva je danas.
-Jesi li gladna?
-Prvo tuširanje pa onda doručak – rekla je ona prije nego što se ustala i uputila u kupaonicu.
Dulce je ušla u odjeljenje od mramora i kristala predviđeno za tuširanje i počela si prati kosu.
Imala je potrebu da očisti kožu svoga tijela od dodira ruku toga nasilnika. Mrzila se sjećati njegovih ruka, njegovog skoro manijačkog izraza i zvuka njegovog glasa. Moglo je biti gore, puno gore, i drhtala je pomislivši na to.
-Daj da ti pomognem.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   ned 06 oľu 2011, 23:26

Capitulo 20

Dulce je zadržala dah.
-Mogu sama
-Ne sumnjam – odgovorio je Christopher dok je masirao njenu glavu sporim i kružnim pokretima.
Onda je pogledao ozljede na grudnom košu i modrice na rukama. Želio je poljubiti svaki od tih ožiljaka, ali nije bio trenutak.
„Bože sveti“, pomislila je Dulce.
Ostati tako je bio blagoslov, nešto magično. Zatvorila je oči i pustila da njegovi prsti opuste napetost njene glave, vrata i ramena.
Zatim ju je počeo sapunjati. On je imao sposobnost da ostavi njeno tijelo bez snage, nježno, kao da nema kostiju.
Kad je završio, nježno ju je zagrlio i pomilovao njen vrat.
Christopher je osjetio da drhti u njegovom naručju i poljubio ju je tako nježno da je ona osjetila želju da plače.
Je li vidio njene vlažne oči?, pitala se ona, sa željom da mu okruži vrat rukama. Iskušenje je bilo tako veliko da se morala stvarno potruditi da ne odgovori intenzivno na Christopherov poljubac.
Nevoljko je razdvojila usta od muških usana i naslonila obraz uz njegova prsa.
Bilo je tako ugodno s njim tako prihvativši olakšanje koje joj je nudio.
-I sad ćemo jesti nešto, zar ne? – rekao je dok ju je umatao u ručnik.
Zatim je ona otišla u spavaću sobu, izvukla iz torbe traperice i opuštenu košulju, obukla se i začešljala si kosu.
Christopher je ušao kad je završavala sa vezanjem kose i njen je pogled odlutao na odraz u ogledalu. Tada je promotrila hipnotizirano atletsku figuru obučenu u traperice i polo majicu.
Njihovi pogledi su se susreli. Na jedan trenutak sve se zamračilo, samo je ostao taj čovjek i intenzivna električna napetost u sobi.
Dulce je osjetila kao da se nje duh ujedinio sa njegovim tvoreći samo jedan sasvim primitivan, užaren.
gotovo ne dišući, ostala je nepomična, kao slika zaleđena u vremenu.
Kasnije, čarolija se slomila i ona je otišla do vrata sa rukama u džepovima hlača.
Je li i Christopher osjetio tu čaroliju? Ili su to samo njene fantazije?
Kava. Trebala je toplu, slatku i jaku kavu.
Dulce je sišla stepenicama i otišla u kuhinju, svjesna da ju Christopher slijedi.
-Idi na terasu. Ja ću pripremiti doručak.
Uskoro je miris kave obuzeo zrak. Nekoliko minuta poslije Christopher je stavio dva tanjurića na stol.
Sunce je obećavalo toplo jutro. Nije bilo vjetra i pogled sa bazena do luke je bio smirujući.
Na vlastito iznenađenje, Dulce je jela sa apetitom.
-Još kave? – rekao je Christopher dok je punio obje šalice.
Ona se osjećala na miru, smirena nakon emocija prethodnog dana.
-Pozvat ću taksi.
Christopherov izraz je ostao nepromijenjen,ali ispod površine odvijalo se nešto opasno.
-Gdje želiš ići? – upitao je previše nježnim tonom.
-U svoj stan. Gdje bih drugdje mogla ići?
-Ne – rekao je stavljajući šalicu na tanjurić.
-Što znači to odbijanje?
-To je jako jednostavna riječ i vrlo laka za razumjeti
Ona ga je pažljivo pogledala.

-Ne želim se raspravljati sa tobom.
-Razuman izbor.
-Ali…
-Zar mora postojati ali?
Bilo je vrijeme da duboko udahne, ali kako su je boljela rebra zadržala se na blagom udisanju zraka.
-Hvala što si me…čuvao. Bilo je jako ljubazno od tebe.
On se zadržao u tišini na nekolike sekunde.
-Jesi li završila?
-Jesam. Za sada.
-Drago mi je što to čujem.
Dulce se ustala i stavila tanjure na pladanj, ali Christopher joj je uzeo iz ruke.
Bez riječi, ona se uputila na gornji kat.
Nije joj trebalo puno vremena da stavi svoje stvari u putni neseser i kasnije je počela birati brojeve taksi tvrtke.
U tome trenutku, Christopher je ušao u sobu i prekinuo vezu.
-Kako se usuđuješ? – upitala je uvrijeđeno.
-Lako.
-Nemaš pravo.
-Slušaj me. Jučer si izašla iz bolnice usprkos liječničkom mišljenju. Tvoj brat je u Melbourneu i, osim ako ja griješim, ne zna ništa o tvome bijegu iz bolnice. Živiš sama – rekao je pogledom mračnim od ljutnje – Želiš li da nastavim?
-Ne trebam čuvara.
-E pa željela ili ne, imaš jednog… barem još dvadeset četiri sata.
-Ne možeš me prisiliti da budem ovdje.
-Ili ostaješ ovdje ili se vraćaš u bolnicu. Ti odluči
-Ti si tiranin.
-Govorili su mi i gore stvari.
-Moram ići nahraniti mačku – rekla je dok je dizala ruku i odmah uradila bolnu grimasu – Prokletstvo!
-Ja ću ići nahraniti tvoga mačka
-Mačka je – odgovorila je
-Ma nemoj.
Uzeo je ključeve, otišao do vrata i Dulce ga je slijedila.
Kad su došli do zgrade ona mu je uputila oštar pogled.
-Ne trebaš se peti.
Bez odgovora, Christopher ju je slijedio do liftova.
Mijaukanje ih je dočekalo kad je Dulce otvorila vrata. Zatim je životinja udarila glavom o njene noge u znak dobrodošlice.
„Ugrizi ga“, pomislila je Dulce kad se Christopher nagnuo da pomiluje mačku. Ali životinja ju je ignorirala i zamijaukala na umiljat način.
Dulce se zadržala samo nekolike minute stavljajući mački hranu i svježu vodu. Zatim je pogledala Christophera.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   pon 07 oľu 2011, 19:01

Capitulo 21

-Stvarno sam dobro Chris. Sigurna sam da imaš neku društvenu obavezu večeras i ne bih htjela da otkazuješ svoj… svoj sastanak zbog mene.

-Jesi li završila?

-Ne želim biti s tobom.

-Bojiš se, Dulce?

Željela je vikati da se boji, ali ne njega, nego nje same.

„Zašto se sve odluke da se udaljim od tebe rasplinu kad si blizu. I ne mogu, neću dopustiti da se uništim zbog tebe“, mislila je. „Prekasno. Već si doživjela emocionalni brodolom“, u mislima joj je rekao tihi glas.

-Ja…

-Sebe…ili mene? – upitao je Christopher.

-Oboje.

On se osmjehnuo.

-Ah, iskrenost. Ako ne trebaš više ništa ovdje, idemo.

Ona je otvorila usta da se pobuni, ali Christopher je na njih stavio prst.

-Bez rasprave, može?

Nekoliko minuta nakon povratka u Christopherovu kuću, on se ispričao govoreći da mora raditi i ušao je u radnu sobu.
Dulce je obavila nekoliko poziva i kasnije se razonodila čitajući časopise. (moj komentar: A teška joj života)

U vrijeme ručka, jeli su piletinu i laganu salatu. Kasnije, pogledala je film na videu.

Dok je Christopher i dalje bio u uredu, ona je izašla u lijepo dvorište sa šarenilom cvijetnih pupova i drvećem, kao rascvjetana zvona čije otpale latice tvore tepih na travi.
Dulce se približila bazenu i sjela je na udobni naslonjač u sjeni. Voda je blistala pod svjetlom sunca.
Cijeli okoliš bio je okružen plavim nijansama. Bazen, luka, nebo.
Vladao je mir u čudesnom pogledu koji ju je okruživao. Grad, sa svojim visokim zgradama od betona i kristala, oštre linije Operne Kuće, most na luci.
Čudesna kuća smještena na prelijepom mjestu.

A vlasnik vile?
Dulce je zatvorila oči prisjetivši se njegove moćne pojave. Četiri tjedna prije bio je čovjek kojeg je ljubazno izbjegavala.
I u tom trenutku nije htjela misliti na sadašnjost. Dovraga, što da radi?
Voljeti nekoga nema uvijek sretan kraj. A ona nije bila tip žene koji voli stalno mijenjati partnera.
Sljedeći dan će se vratiti u svoj stan i svoj svakodnevni život. Svaki put kad ponovno sretne Christophera na nekom društvenom okupljanju, ljubazno će ga pozdraviti i udaljiti se.
Kao što je radila i prošle godine.
Ali, kako će se samo ljubazno odnositi prema čovjeku sa kojim je podijelila toliku intimu?
Čovjek u kojeg se zaljubila.
Možda bi trebala uzeti odmor i otputovati negdje. Nova mjesta, nova lica.

dulce je sigurno zaspala, jer se uskoro probudila osjetivši svoje ime i dodir na ramenu.

-Zaspala si – rekao je Christopher, ne dodavši da ju je promatrao sat vremena bez želje da je probudi dok nije previše osvježilo.

Bio je blizu, previše blizu. Mogla je osjetiti miris njegovog muškog parfema. Na trenutak je željela privući njegovu glacu svojim usnama i poljubiti ga.
Samo što je to vodilo do nečega što sigurno nije mogla kontrolirati i zatim se udaljiti.

Christioherove oči su se zamaglile kao da joj može čitati misli. Zatim je ocrtao njene usne prstom.

-Ima mesa i salate. Ako hoćeš, idi se presvući pa ćemo večerati, što kažeš?

Deset minuta poslije, sjedila je pred njim i kušala besprijekorne filete.

-Znaš kuhati – rekla je kao kompliment.

-To je prednost?

-Definitivno da za muškarca – potvrdila je ona.

-Zar se žene ne razvijaju profesionalno kao i muškarci?

-Muškarci na isti način razmišljaju o kući kao o domu, o namirnicama kao o hrani?

-Muškarac radi da proizvode dok je ženska zadaća njegovanje, je li tako? To želiš reći? Ograničavanje spolova? – upitao je dok je pio gutljaj vina.

-Mislim da jednakost postoji samo na poslu – odgovorila je ona sa iskrom humora – ali van posla muškarci i žene dolaze sa različitih planeta.

-Osuđeni da ne mogu surađivati?

-Samo fizički. Gledajući emocionalno, to je druga stvar.

-Živjela različitost, zar ne?

Bila je to mirna večera i kasnije su pogledali film. Kad je završio, ona se ustala iz naslonjača i poželjela mu laku noć.

Ne, neće spavati u krevetu koji su dijelili prethodnu noć, odlučila je kad se pela stepenicama.
Nakon što je uzela torbu i higijenske potrepštine, ušla je u drugu sobu.
Nakon što je namijestila krevet, Dulce je legla i baš je htjela ugasiti svjetlo kad je Christopher ušao.

-Što radiš ovdje? – upitala je ona.

-Mislim da to ja trebam pitati.

-Neću spavati u tvome krevetu. Ne želim plaćati seksom tvoje medicinske usluge kao što sam seksom platila za tvoju pomoć. – Dulce se pokajala zbog svojih riječi čim su joj pobjegle iz usta.

-Bi li ti smetalo da mi ponoviš? – upitao je hladnoćom od koje se Dulce naježila.

-Iskreno ne.

Bez riječi, Christopher se okrenuo i napustio sobu zatvorivši vrata namjernom nježnošću.
Prokletstvo, što joj je?
Duboko u sebi, znala je odgovor. Strah. Temeljno da će izgubiti nešto što nikada nije ni posjedovao... ljubav Christophera Uckermanna; strah da će se opet osjetiti iskorištenom i poniženom.

Dulce je ležala u blago osvijetljenoj sobi promatrajući zidove koji su je okruživali, i morala je priznati da život bez njega, ne bi bio život uopće.
Oči su joj se ispunile suzama i proklinjala se što si dopušta da oslobodi osjećaje.

Kasnije je pala u nemiran san i odjednom se naglo probudila.
nakon nekolike duge minute, otišla je u kupaonicu. Tu je napunila čašu vode i kad ju je prinosila usnama iskliznula joj je iz ruke i razbila se na pločicama.
Dulce je proklinjala glupe suze koje su joj vlažile oči dok je skupljala najveće djeliće kristala.
Zatim je izvadila papirnate rupčiće iz jedne kutije, ne prestajući plakati, i počela je skupljati ostatak dijelova.

-Što je bilo?

Dulce je bila tako uživljena u to što je radila da nije osjetila kad je Christopher ušao.

-Ispala mi je čaša.

Vidjevši je tako krhku, ostao je bez zraka...
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   uto 08 oľu 2011, 00:37

Capitulo 22

-Ne miči se. Vraćam se za minutu – rekao je
Trebale su mu samo tri minute da se vrati sa četkom i lopaticom. Dulce ga je gledala dok je brzo sklanjao kristale.
-Koristi drugu kupaonicu, ako je slučajno ostao neki mali komadić na podu.
-Hvala. Žao mi je što te buka probudila.
Je li imala pojma kako je privlačno na njega djelovao njen izgled sa golim nogama, pamučnom majicom i neurednom kosom?
Ustvari ga nijedna žena nije toliko impresionirala kao ona.
-Jesi li dobro?
-Da, dobro sam – automatski je odgovorila
Christopher je otišao sa lopaticom i četkom.
Dulce je mislila da se treba vratiti u krevet, ugasiti svjetlo i pokušati zaspati. Ali, ipak, sjela je na rub kade sa licem u rukama i pustila suze da slobodno teku sa željom da smiri bol svoga srca.
Žudjela je za ovim što je imala prije nego što je Christopher Uckermann uništio njenu ravnotežu.
Prokletstvo, zašto je ljubav morala toliko boljeti?
Dulce je prošla rukama po obrazima, sklonila kosu i onda primijetila visoku Christopherovu figuru na naslonu vrata.
Christopher je priznao da ako nešto može pogoditi muškarca to su ženske suze. A on ih je vidio puno. Neke su izražavale iskrenu bol,a druge su bile obična manipulacija.
Ali nijedna suza ga nije toliko pogodila kao od ove žene, koja je dokazivala duboko žaljenje.
Bez riječi je prešao sobu, uzeo ju u naručje i odveo ju u svoju sobu, utišavajući njeno protivljenje sa rukom na ustima.
Christopher joj je skinuo majicu i onda to isto učinio sa svojim trapericama.
-Ovo je jedino mjesto gdje ovo naše ima smisla – rekao je naginjući se nad njene usne.
Ona je osjetila njegov topli dah nekolike sekunde prije nego što su njegova usta zaposjela njena u poljupcu koji joj je rastopio kosti.
Već u krevetu, Christopher je nježno usnama prešao liniju koju joj je ostavio vrh napadačevog noža.
Sasvim oprezno pomilovao je svaku ozljedu kao da je htio izbrisati usnama zločinčevu grubost.
Malo po malo Dulce ga je skinula, nježno milujući njegov torzo, ruke i noge sa jagodicama svojih prstiju, provocirajući blago senzualno škakljanje kod Chrisa.
Nastavila ga je skidati dok nije ostao potpuno gol, onda ga je gurnula na krevet i nježno se približila njegovom vratu, malo ga ližući i šapnula mu na uho.
-Vjeruješ li mi?
-Oh Dul, ne pitaj me zašto ni kako, ali da, slijepo ti vjerujem...
Uputila se do njegovog ormara i izvadila nekolike Chrisove kravate, onda je otišla do kreveta i snažno mu svezala ruke na uzglavlje tako da se nije mogao pustiti.
-što mi namjeravaš uraditi Dulce?
-Namjeravam te zamoliti za oprost jer sam bila tako okrutna i rekla ti ono... i ne pada mi na pamet bolji način... – rekla je to i ustala se, stala je na noge na krevet, sa jednom nogom sa svake strane od Chrisa.
-Dul, ne moraš se ispričavati, ja... Što radiš? – rekao je Chris primijetivši da mu Dulce pokriva usta sa drugom kravatom.
-Mislila sam da ćeš šutjetim ali vidim da sam pogriješila...tako, znam da ćeš šutjeti i više ćeš pažnje posvetiti svome poklonu.
Dulce je sišla sa kreveta i uputila se do glazbene linije koju je Chris imao na malom stolu u sobi... pretražila je po cd-ovima pod budnim Chrisovim pogledom dok nije uključila pjesmu još bolju od one koju je tražila, stavila ju je i otišla do kreveta upućujući Chrisu pogled pun požude.
Popela se na krevet, ponovno stavljajući noge oko Chrisa i, stojeći iznad njega, počela se kretati na najseksi način na svijetu, ili se barem tako činilo Chrisu, skidajući malo po malo svu robu, milujući se i pokazujući mu svoje lice želje osjetivši toplini i želju da ju on dira.
Počela je senzualno plesati mrdajući se i milujući si bradavice.
Počela se plešući spuštati malo po malo krećući svoje bokove u krug na najseksi način koji je Chris vidio ikada, dok njen seks nije okrznuo vrh njegovog penisa i Chris je viknuo od užitka.
Ali Dul ga je pogledala zabavljajući se, ali u isto vrijeme seksi i opet se ustala plešući i krećući bokove u krug u ritmu glazbe.
Chris je snažno zagrizao kravatu i napregnuo veze na svojim rukama, želeći ih pokidati i baciti se na Dulce i j***ti je najsnažnije na svijetu.
Bio je siguran da mu više nikada Kim Basinger neće biti seksi koliko god mu je prije bila, Dul ju je prelazila nadaleko. Njegov penis je tukao tražeći odmah olakšanje.
Dulce se nastavila mrdati unazad dok nije ostala na koljenima, okrenula se, okrećući leđa Chris i opet se spustila sporo i senzualno dok opet nije okrznula Chrisov penis, ali ovaj ga put nije samo okrznula, spuštala se i spuštala dok cijeli Chrisov seks nije bio u njoj, stisnula je snažno zidove svoje vagine uz njegov penis i onda se brzo dignula, ispuštajući ogromni jecaj i slušajući Chrisov vrisak, koji čak ni kravata nije mogla zadržati.
Kleknula je pred njim i uvukla je njegov penis u usta, sisajući i ližući tako senzualno da je Chris mislio da će stvarno poludjeti iz jednog trenutka u drugi.
Chris više nije mogao izdržati i svršio joj je u usta, ispunjajući ju svu svojim sjemenom.
Dulce se nasmijala ližući njegov penis, povratila se i legla na krevet uz Chrisa.
-Misliš da ćeš mi moći uraditi ono predivno što mi znaš uraditi dolje? – rekla je u isto vrijeme dok je širila noge, pozivajući ga da se približi njenom seksu.
-Ubijaš me Dulce – rekao je dok je stvarao put poljubaca od njenih usta do njenih grudi, i zatim po njenom trbuhu, dok nije bio ispred njenog seksa i gledao ga je vlažnog i mokrog, spremnog za njega. – Dovraga, stvarno me ubijaš.
Željan da je dirne, uvukao je svoja usta između njenih nogu i počeo ju nježno lizati. Ona je ostala bez daha, kao i uvijek. On je jecao u blizini njenog otvora, prekrivajući ga svojim istima i sisajući snažno.
Dulce je malo podigla bokove, nudeći mu bolji pristuo njenom mesu. Njegove nosnice su se povećale dok ju je sisao još grublje.
-Ah! – rekla je Dulce bez daha, i njena glava je pala unazad.
Uzela mu je glavu i prošla prstima kroz njegovu kosu, stišćući mu lice uz svoj klitoris. Ona je jecala dok ju je on sisao, i taj zvuk ga je uzbuđivao, zbog čega je režao u njen klitoris.

njena reakcija na njegove dodire mu je davala nadu da će htjeti ostati uz s njim. Znao je da se to nikada neće dogoditi, ali nitko nije rekao da su snovi stvarni.
-Chris – Dulce je jecala grleno. Njena bedra su drhtala oko njegove glave. Režao je u njen seks dok je nemilosrdno sisao njen klitoris.
-Ah, Bože moj! – jecala je i njeno tijelo je navaljivalo da svrši za njega – Ah Chris! Tako te želim Chris!
Kad je ona sasvim svršila on je otežano disao i osjećao je vrtoglavicu.
Bila je nasenzualnija žena koju je vidio u životu.
Polako se ustao, nemoćan ispred Dulce koja je ležala na kreveti, sa svojim penisom u erekciji i želeći je. Upitno ga je pogledala, kao da se pita zašto još uvijek nije ušao u nju.
On ju je intenzivno gledao sa svojim sjenoviti očima.
-Jesi li sigurna da me želiš? – upitao je sa hrapavim glasom. – Reci mi sada jer se neću moći zaustavit kad se popnem na tebe.

njegov glas je otkrivao njegove emocije. Njegovu nadu. Njegovu požudu. Njegovu... ranjivost.
Dulce je progurala pljuvačku. Znala je da ne govori samo o seksu. Govorio je o svemu.
-Želim te – šapnula je ona. – Sigurna sam.
Legao je na nju i njegovo veliko muško tijelo ju je prekrilo. Smjestio između njenih bedara dok je koristio svoju ruku da usmjeri glavu svoga čvrstog penisa njenom mesu u iščekivanju.
-Tako si mi nedostajala Dul – rekao je dubokim i teškim glasom.
-I ti si meni nedostajao. – Ona se nježno osmjehnula, dok je prolazila rukom po njegovim čvrstim i dobro oblikovanim prsima i okruživala njegov vrat.
Christopher je duboko udahnuo i počeo se polako utapati u njoj. Dulce je jecala, njena glava je pala unazad na jastuke, i njene grudi su opet izašle.
Buka njenog mokrog mesa kako ga usisava svaku put kad ju je nabijao uzbuđivala ju je kao i uvijek.
-Chris – šaptala je – mmmm
-Mmmm Dul – rekao je on dubokim glasom. Pomilovao joj je vrat i polizao njene bradavice, igrajući se s njima zubima i jezikom. – Sviđaju mi se tvoje grudi – promrmljao je smiješeći sa na jednoj od njih.
Christopher je prekrio njene usne svojima. Ubacio je svoj jezik unutra, trljajući njen dok je uvijao njena usta na jednu stranu i na drugu na svojima.
Ona ga je poljubila sa entuzijazmom, jecajući u njegova usta dok je on vodio ljubav s njom. Imali su tu intimu dugo, uživajući u užitku i osjećaju jedno drugog.
Prestao ju je nabijati dovoljno da stane na koljena i stavi njene noge na svoja ramena. Utopio se u njoj dugim i tečnim pokretom, i njena glava je pala unazad sa jecajem.
-Chris – rekla je ona bez daha. Trenje na njenom klitorisu u tom položaju bilo je preveliko. Jecala je, zatvarajući oči dok se njeno tijelo pripremalo da svrši.
-Učini to, Dul – rekao je između zubi, nabijajući je brže, grublje, dublje.
Dulce je jecala kao ranjena životinja, njene bradavice su iskočile u zrak dok je svršavala.
-Ah, Chris – jecala je, njena glava se micala nazad i naprijed. Osjećala je da joj je lice vruće, i bradavice bolno upaljene.
Christopher je spustio njene noge sa ramena i opet se uspeo na nju ne gubeći ni trenutak.
-Dulce – rekao je bez daha, dok mu je cijelo tijelo drhtalo nad njenim.
Teško je disao, i njegove su riječi izlazile kao dugo nerazumne grgoljenje.
-Ovo je bio najbolji seks u povijesti.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   uto 08 oľu 2011, 19:03

Capitulo 23

Dulce se nasmijala, zadovoljna jer je učinila da se osjeti tako, ali nije rekla ništa. Jedino što je htjela bilo je ne misliti da je opet bila slaba i da mu je opet dopustila da je iskoristi.
Ne, još gore, ona je njega zavela tim prokletim plesom. Jedina nada koja joj je ostajala bio je osjećaj da će, iako su to posljednji sati ili posljednji dan sa njim, biti nezaboravni.
Kad je završio, Christopher se nije dugo pomicao. Jednostavno je ostao ležati na njoj, grleći njeno tijelo snažno uz svoje.
Dulce je postupno shvaćala da nije sama u krevetu. Njena glava je bila naslonjena na Christopherove grudi, jedna muška noga se zaplitala s njenom i on ju je stiskao u svome naručju.
Christopher je osjetio užurbane Dulcine otkucaje, njeno isprekidano disanje i poljubio ju je u kosu udišući njenu svježu aromu.
Čovjek može osjetiti neizmjerno zadovoljstvo probudivši se ujutro uz toplu i zadovoljnu ženu u naručju.

iako ne uz svaku ženu nego... tu ženu.
-Budna si.
Ona je čula njegov tipični glas i lijeno odgovorila da jest.
On joj je prošao leđima sa prstima, pomilovao čvrstu stražnjicu, zatim bok i struk, prije nego je krenuo prema grudima.
Ona je skoro ispustila jecaj kad ju je on okrenuo na leđa i kad su njegova usta pomilovala jednu dojku i jednu nježnu bradavicu.
Nekolike sekunde poslije, muška ruka se uputila u nježnu zonu između noga i započela ju istraživati.
Ona je ispustila zatomljeni i promukli vrisak osjetivši intenzivni orgazmični val koji je oslobodio njene emocije.
Kad je Christopher ušao u njeno tijelo osjetila je kao nikada da se dižu u visine i zajedno dostižu vrhunac u opasnom i senzualnom ujedinjenju.
Poslije ima je trebalo malo vremena da se smire i počnu disati ritmično.
Ostali su zagrljeni kao što samo dvoje zadovoljnih ljubavnika mogu.
Zatvorenih očiju, Dulce je pomislila kako je to bilo nevjerojatno iskustvo dok je puštala da joj se tijelo i um opuste.
Kasnije će pokušati zadovoljiti samo njega. I to je i uradila, prepuštajući se izazivanju i pobjeđivanju Christopherove kontrole.
„Uživaj“, tiho je molila. Jer će se za još nekoliko sati vratiti u svoj stan i u život bez njega.
Kasnije, puno kasnije su se ustali, dijelili tuš, obukli se i kombinirano doručkovali i ručali.
Chrostopherov mobitel počeo je zvoniti kad su pili kavu.
-Morat ću se javiti.
Dulce je podigla ruku pokazujući mu u tišini da to i uradi i poslije ga je vidjela kako prelazi terasu.
„Francuski“, rekla s je kad je čula jednu ili dvije riječi razgovora i upitala se kolika jezika Christopher govori.
„Posao“, odlučila je i odvukla pogled sa bazena prema luci.
-Moram se sastati sa dvojicom kolega. Otkazali su im dogovoreni let i morat će ranije poletjeti – obavijestio ju je Christopher kad se vratio do stola – vratit ću se za sat – dva
-Dobro.
Nakon što je završio svoju kavu dao joj je kratak ali intenzivan poljubac.
-Moram razgovarati s tobom – promrmljao je još uvijek sa svojim usnama na Dulcinom. Ona nije bila u stanju da kaže bilo što. – Dulce ja... – uspio je reći i u tom trenutku mu je zazvonio telefon. – Prokletstvo – uzviknuo je dok je prelazio prstima kroz kosu. – U redu – rekao je na ispitivač.
Njegove su se oči zamračile. Odlagati stvar je bilo izvan svake mogućnosti. Samo su dva partnera mogla voditi te poslove i nijedan od njih nije bio u gradu.
-Moram ovo riješiti za nekoliko sati.
-Idi – rekla je ona mirno – Sigurno te čekaju.
On joj je uputio prodoran pogled, zatim je ušao u kuću, uzeo svoj portfolio i uputio se u garažu.
Nekoliko minuta poslije Dulce je pospremila stol, oprala suđe i sredila kuhinju.
Ostati ili otići.
Ako ostane, morat će tolerirati avanturu. Dok ima ljubavi između njih mogla bi tako živjeti, ali to je bilo neodrživo kad je samo ona osjećala ljubav.
Ona nije bila tip žene koji prihvaća bezazlene avanture.
Nije se vidjela ni kako se bavi jedim muškarcem i prihvaća samo ono što joj on želi dati.
„Nemoguće je“, odlučila je tužno dok se penjala stepenicama.
Nije joj trebalo puno da pripremi svoju torbu i ostavi poruku na stolu u predvorju. Zatim je pozvala taksi.
Mačka ju je pozdravila poniznim mijaukanjem, mašući repom
Bilo je poruka u automatskoj sekretarici, ali ona je organizirala prioritete. Prvo je nahranila životinju, zatim je stavila odjeću na pranje i kasnije popila nešto hladno.
Onda je preslušala poruke.
Anahi.
„Revija sljedeći tjedan u Rimu. Draga, trebam te tamo da me držiš za ruku“
Druga od Christiana.
„U utorak dolazim kući. Večeramo u srijedu, može?“
Onda od Diane.
„Nadam se da uživaš u romantičnom šetanju, ali neće potrajati“
Dulce nije znala da li da se smije ili plače na posljednju poruku. Šetanje, kako ga je nazvala Diana, je završilo.
Dobro će joj doći da bude zauzeta, tako da je izvadila odjeću iz perilice i stavila ju na sušenje.
Sadržaj frižidera je bio patetičan. Sa ključevima od auta u ruci, prelazila kroz popis za kupovinu dok se spuštala u garažu. Mlijeko, kruh, svježe voće i zelenilo za salatu. Zatim se odvezla do najbližeg supermarketa.
U kafiću, nedaleko od kuće, popila je kavu dok je čitala časopis.
Bilo je skoro pet kad je odvezla auto na podzemno parkiralište.
Onda je vidjela poznato vozilo parkirano na zoni za posjete. I ako je slučajno sumnjala o vlasniku, vidjela je visoku Christopherovu figuru lijeno naslonjenu na Aston Martina.
U djeliću sekunde zaboravila je disati, zatim se prešla sigurnosnu kapiju i uvukla karticu drhtavim prstima.
Kasnije je parkirala vozilo u garažu i prije nego što je mogla otvoriti vrata auta, ona se naglo otvorila.
Dulce je pogledala Christophera i odmah primijetila njegov grub izraz, kao kamena skulptura.
-Što radiš ovdje Chris?
-Mislila si da neću doći?
Oprezno je izašla iz vozila i zaključala vrata prije nego se okrenula prema njemu.
-Ne znam o čemu pričaš.
-Znaš – odgovorio je tonom nježnim poput svile i ona je progutala pljuvačku. – Zašto nisi ostala?
-Nisam imala razloga da to uradim. Ništa ne dugujemo jedno drugom. –uspojela je to reći.
-Sve obaveze ispunjene, zar ne? – rekao je Christopher opasnom nježnošću.
Dulce je mislila da će umrijeti kad je potvrdno odgovorila.
-Da.
-Nema nikakvih emocija posrijedi? Samo dobar seks?
Samo što nine potonula.
-Što želiš od mene Chris?
Vrisak koji je izašao iz njegovog srca zvučao je bijesno očajan.
-Želim te u svome životu.
-Na koliko dugo Chris? Dok jedno od nas ne odluči prekinuti? Ništa ne traje zauvijek i požuda je jadna pratilja ljubavi.
[Vrh] Go down
**Dora**
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
Još malo i postaješ pravi fan Portinon
avatar

Broj postova : 1470
Join date : 07.09.2010
Age : 26

PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   čet 10 oľu 2011, 00:11

Capitulo 24


u tom se trenutku jedno auto parkiralo na prostor pokraj njih. Ona je prepoznala vozača, koji je bio neki susjed, i primijetila njegov zabrinuti pogled.
-Sve u redu, Dulce?
Christopher jedva da je promijenio izraz.
-Da – rekla je ona sa usiljenim smirujućim osmijehom.
Susjed je bacio sumnjičav pogled na Christophera i odlučio se udaljiti.
-Popnimo se ovim stepenicama.
Ako je Christopher dotakne izgubljena je. Jedna stvar vodi drugoj. Bolje je završiti odmah tu.
-Ne.
Christopher je jedva suzdržao želju da je protrese.
-reci mi da ono što smo dijelili za tebe ne znači ništa.
-Ja...
Nije mogla to uraditi. Njene oči su se zamaglile dok se borila da nađe nešto što će reći a da nije besmisleno.
Christopher je ispružio ruku prema njoj sa manje napetosti. Sa jednom rukom ju je primio za potiljak i zatim ju privukao k sebi drugom, i onda ju poljubio nježno i intenzivno.
Kad je podigla glavu, samo ga je mogla gledati.
-Teška si – rekao je mirno – Nijedna žena me nije izludila kao ti – dodao je sa toplim osmijehom – Držala si me na udaljenosti godinu dana odbijajući ljubazno moje pozive. Morao sam se zadovoljiti sa kratkim, jako uljudnim razgovorima svaki put kad bi se sreli na nekom društvenom okupljanju.
-Da.
Dulce se sjećala svake od tih prilika, svojih uzbuđenih živaca svaki put kad bi se on pojavio; priznanje na emocionalnoj razini jako duboko koje se bojala istražiti, jer ako uđe u taj prostor neće moći izaći odatle.
-Udaj se za mene.
Dulce je otvorila usta i zatvorila ih odmah, nije mogla tolerirati da ju opet ismije i pogotovo sa nečim takvim.
-Što si rekao?
-Udaj se za mene – ponovio je Christopher. Ona ga je samo mogla gledati, zadubljena u šokiranu tišinu – Stvarno želiš da naša djeca znaju da je njihov otac zaprosio njihovu majku u podzemnoj garaži? – upitao je nježno.
Bila je to previše neukusna šala.
-Nisi ozbiljan.
-Jako sam ozbiljan.
-Christopher molim te, ne radi mi ovo.
-Želim dijeliti ostatak tvoga života – rekao je nježno – Želim biti otac tvoje djece i gledati ih kako rastu uz tebe.
Nije bilo sumnje da govori potpuno ozbiljno.
Istina je bila tu, u dubini njegovih mračnih očiju, u iskrenoj toplini njegovog glasa, u dodiru njegove ruke.
Iz unutrašnjosti radost se uspela i pjevala je sa slatkom i slavnom senzualnošću u Dulcinim venama.
Christopher je nabacio osmijeh kad je njegov pogled prešao po zidovima garaže, koji su izgledali kao cementirana špilja.
-Planirao sam puno drugačiji ambijent.
Dulcine usne su se napola otvorile i nježan i drhtav osmijeh.
-Ne trebam nježnu glazbu, blaga svjetla, savršenu hranu ni vino.
Christopher je prstima prešao kroz kosu i podigao joj bradu da bi palcem pomilovao donju usnu.
-Samo trebaš riječi, dušo?
Ona je osjetila da gubi ravnotežu na rubu nečega divnoga.
-Samo ako su iskrene.
-Ti si za mene ljubav koju sam mislio da nikada neću naći – izjavio je nježno – Volim te, trebam te. Tebe – rekao je ističući posljednju riječ – do kraja svoga života.
Na trenutak je izgledalo da nije u stanju izreći riječ. Bila je osvojena. On ju je osvojio. Instinktivnim pokretom, pritisnula je usta na dlan muške ruke.
-Nisam ti se htjela sviđati – rekla je drhtavim glasom – I posebno se nisam htjela zaljubit u tebe Chris.
Borila se protiv njega, mrzeći ga jer ju je natjerao da prizna da su njihove duše dva dijela samo jedne cijele.
-Zbog moje navodne opasne prošlosti? – upitao je zabavljajući se.
-Tvoja prošlost je kreirala i iskovala čovjeka koji si postao i mislim da je ne trebaš nikada poricati.
Opisivala ga je žilavost, snaga volje i otvorenost koje su nedostajale mnogim muškarcima kao što je on.
Christopher ju je poljubio tako intenzivno i nježno da je ona osjetila da će se istopiti u njegovom naručju.
Nekolike munute poslije, odveo ju je za ruku do lifta.
-Moramo izaći odavde – rekao je sa strastvenim osmijehom skrivenim ispod dobrog raspoloženja – Tvoja kuća ili moja?
-Dopuštaš mi da odlučim?
On se zaustavio da ju opet intenzivno poljubi.
-Imaš bezobrazna usta.
-Je li to kompliment?
Nekolike sekunde poslije vrata lifta su se otvorila.
-Predvorje ili stan?
-Mačka.
-Znači nećemo u predvorju
Lift se počeo penjati do Dulcinog stana.
-Trebam odjeću – nastavila je ona.
-Mačka će se naviknuti Dulce
-Na što?
-Na svoj novi dom.
Ona ga je pogledala i osjetila da se topi.
-Volim te Chris.
-I bez mačke? – upitao je.
-Ona je sa mnom – rekla je dok se lift zaustavljao na njenom katu.
Christopher joj je uzeo ključeve iz ruke, ušli su u stan i on je zatvorio vrata.
-Da to protumačim kao da?
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: »-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)   

[Vrh] Go down
 
»-(¯`v´¯)-»cUaTrO NoChEs dE PaSiOn»-(¯`v´¯)-» (HOT)
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
*~Anahi y Dulce Maria Croacia~* :: Arhiva webnovela-
Forum(o)Bir: